Política

Artur Hernàndez elegit nou secretari comarcal del Bloc de l'Horta Sud

La decisió ha estat presa pel 100% dels components d'aquest òrgan de direcció del partit valencianista

Artur Hernàndez ha estat elegit nou secretari comarcal del Bloc Nacionalista Valencià a l'Horta Sud. L'actual regidor nacionalista de Picassent substitueix en el càrrec a Ferran Xavier Martínez, de Catarroja. L'elecció del nou secretari comarcal del partit, s'ha produït dins del Congrés Comarcal de l'organització celebrat a Quart de Poblet.

Durant el congrés el secretari comarcal eixint va destacar els excel·lents resultats aconseguits per la Coalició Compromís a les dos darreres cites electorals, i que han posat a la coalició com la tercera força política en número de regidors i vots locals i autonòmics. De fet, s'ha passat de tindre cinc regidors a la comarca a tindre'n dinou.

L'elecció del nou secretari comarcal, Artur Hernàndez, es va produir per unanimitat amb el 100% dels vots emesos a favor de la nova candidatura. Hernàndez estarà acompanyat dins de la nova executiva comarcal per membres dels col·lectius de Silla, Torrent, Picassent i Catarroja. Artur Hernàndez és, actualment, el portaveu del grup municipal de la Coalició Compromís a Picassent. Durant les dos darreres legislatures va tindre responsabilitat dins del govern de Picassent com a regidor de Cultura, Joventut i Promoció del valencià i va formar part del govern gràcies a l'acord que el Bloc va arribar entre el 2003 i 2007 per governar la població de Picassent. Amb Artur Hernàndez, COMPROMÍS s'ha consolidat com la tercera força política de Picassent i sempre ha estat clau en la governabilitat de Picassent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.