Política

Els sous als electes enfronten govern i oposició a Vilablareix

Les indemnitzacions als càrrecs electes són motiu de disputa entre el govern de Vilablareix, en mans d'ERC i l'oposició (CiU i Independents pel Poble). El govern ha augmentat en 35 euros el que cobrarà cada regidor per assistir al ple bimensual (passaran a cobrar 125 euros) i en 25 l'assistència a les juntes de govern quinzenals (cobraran 100 euros). A més hi ha un increment de 500 euros respecte al mandat anterior en les indemnitzacions a l'equip de govern. El grup de CiU considera aquests augments “inadmissibles” tenint en compte la situació de crisi. L'alcalde, David Mascort, creu que l'increment no és significatiu, ja que feia dos mandats que les indemnitzacions no es tocaven i que, a més, es van retallar un 10% amb motiu de la llei que obligava a retallar els sous als funcionaris un 5%. A més, recorda que el govern està format per un regidor més que en l'anterior mandat, i que fa vuit anys, que també en tenien set, aquest cobrava 375 euros (ara en cobrarà 500).

El cartipàs

Pel que fa al cartipàs, Mascort portarà les àrees de Promoció Econòmica, Hisenda i Serveis Propis. Josep Manel Pallàs serà primer tinent d'alcalde i gestionarà Cultura, Educació i Esports. La segona tinenta d'alcalde és Marta Fusté, i serà la responsable de Joventut, Comunicació i Noves Tecnologies. Jordi Frigola és el tercer tinent d'alcalde i portarà la gestió dels Serveis a la Via Pública i Entorn Rural. Dolors Ferré dirigirà les àrees de Gent Gran, Dona, Participació i Cooperació pel Desenvolupament. Pau Rovira s'encarregarà d'Urbanisme i Medi Ambient i, per acabar, Sònia Ruiz serà la regidora responsable de Salut i Serveis Socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans