Política

sant cebrià de vallalta

El nou alcalde del PSC es redueix un 25% la remuneració

Pere Vega, que també tindrà dedicació exclusiva, cobrarà 28.200 euros anuals bruts

La política d'austeritat i contenció proclamada per tots els grups municipals de Sant Cebrià es va fer efectiva dimarts amb el primer ple del mandat. El nou alcalde socialista, Pere Vega, que substitueix el convergent Jaume Borrell, es reduirà un 25% el sou per dedicació exclusiva, que passarà dels 37.000 euros anuals bruts que es cobraven fins ara als 28.200. Durant la sessió també es van aprovar les assignacions econòmiques per grup municipal i regidor –61'75 euros i 19 euros mensuals respectivament–, les retribucions per assistència als òrgans col·legials –116'40 euros per ple, 58,20 eros per comissió de govern; 116,40 per reunió deliberant; 116'40 euros per comissió especial de comptes i 116'40 euros per altres comissions– a més de les responsabilitats i àrees que assumirà cadascun dels regidors.

En aquest sentit, i sense canvis d'última hora, Pere Vega assumeix l'àrea de Govern Local; Governació passa a les mans de la regidora socialista Mònica Garcia; Hisenda i Tresoreria són per a Joan Amargant de Tots per Sant Cebrià; Medi Ambient i Entorn i Promoció Econòmica, per a Josep Pla, d'ERC; Cultura i Ensenyament, van a les mans d'Antonia Benítez, de Tots per Sant Cebrià, i Urbanisme la coordinarà Jordi Parés, de l'Entesa d'Esquerres.

D'altra banda, el ple va decidir nomenar com a tresorer de la corporació el regidor d'Hisenda, Joan Amargant i mantenir la periodicitat de les sessions plenàries l'últim dijous de cada dos mesos i mantenir les juntes de govern local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañon
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona