Política

Pego tornarà a fer sessions plenàries mensuals

L'objectiu és que participe la ciutadania i que siguen oberts al públic, tot i que la celebració serà a les 13 hores

Una proposta del BLOC adduint que amb aquesta periodicitat es podran presentar moltes més mocions i es podrà dur un millor seguiment del funcionament de l'Ajuntament. Eixos plenaris continuaran realitzant-se a les 13 hores els últims dijous de mes. El punt s'aprovava per unanimitat. En aquesta nova legislatura hi haurà quatre tinences d'alcaldia, Enrique Moll del PSPV ostentarà la primera; José Maria Ferrer de Ciutadans de Pego tindrà la segona; Pepa Sendra del PSPV la tercera i Pascual Garcia de Ciutadans de Pego assumirà la quarta tinença d'alcalde.

L'Alcaldia Presidència conserva totes les àrees no delegades: Hisenda, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana, Trànsit, Protecció Civil, Sanitat i Recursos Sociosanitaris, Carmelo Ortolà.

Pel que respecta a la distribució dels grups polítics en l'hemicicle del saló de plenaris, estaran disposats de la mateixa manera que ho han estat en les dos anteriors legislatures. Mirant des del pati de butaques, el PP s'asseurà a l'esquerra i a la dreta, en primer lloc el BLOC, a continuació el PSPV i al costat de la posició de l'alcalde Ciutadans de Pego.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.