Política

Més de 4.000 assistents als debats locals

Els ciutadans n'han pogut seguir vint-i-sis, organitzats per El Punt, la Cadena SER i els mitjans locals i comarcals

Més de 4.000 assistents als debats d'El Punt, la Cadena SER i els mitjans locals i comarcals, i alguns milers d'espectadors que els han seguit, en directe o en diferit, mitjançant les ràdios i televisions de cadascuna de les poblacions on s'han celebrat, ha estat el balanç d'aquesta campanya. La mitjana d'assistència als debats ha estat d'unes 200 persones, amb algunes puntes, com ara a Anglès o Salt, on van anar-hi més de 300. Els temes dels debats han estat diversos, segons les problemàtiques de cada població, però una qüestió ha planat per sobre de tots i cadascun d'ells: la crisi econòmica i les polítiques que poden dur a terme els ajuntaments per intentar pal·liar-ne les conseqüències. Els debats, que s'han celebrat durant tota la campanya electoral en locals cedits pels ajuntaments corresponents, han transcorregut sense incidències i amb un alt nivell d'implicació dels candidats, que han presentat les seves propostes i, en nombroses ocasions, n'han discutit les dels altres amb èmfasi. Arreu, però, es va fer palès un clar joc net per part dels candidats i, en alguns casos, les afinitats d'uns amb d'altres van permetre dibuixar, almenys en la imaginació, la possibilitat de futurs pactes de governs en funció dels resultats. L'única incidència destacable va ser la suspensió a última hora del debat de Tossa de Mar, el 17 de maig, a causa de la mort de la mare d'una de les candidates que havia de participar-hi i del fet que no va ser possible trobar una altra data per celebrar-lo.

Un marc de col·laboració

Amb El Punt i la Cadena SER, han coorganitzat o organitzat directament els debats vint-i-dos mitjans de comunicació locals i comarcals: Televisió de Girona, Empordà TV, Canal Català Girona, Canal 10 Empordà, Blanes.tv, Bisbal.tv, Ràdio Salt, Ràdio Bisbal, Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Palafrugell, Ràdio Tossa, Ràdio Cassà, Ràdio Blanes, Ràdio Sant Feliu, Ràdio Caldes FM, Ràdio Olot, Xtra-FM, el setmanari Hora Nova, la Revista de Palafrugell, Tot Salt i Bisbal-actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CAUCAS

El govern de Geòrgia s’obre a modificar la polèmica ‘llei russa’

BARCELONA
judicial

El TSJC assumeix el cas de Vergés per la vacunació dels policies

barcelona
GUERRA A GAZA

L’esquerda interna s’eixampla dins del gabinet de guerra israelià

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Israel anuncia la recuperació del cos d’un altre ostatge a la Franja

BARCELONA
MEDITERRANI

Desapareguts 23 migrants que havien salpat de Tunísia cap a Itàlia

BARCELONA
política

Lluís Llach, el més votat a les eleccions del secretariat de l’ANC

barcelona
CAUCAS

La presidenta de Geòrgia veta la polèmica llei sobre agents estrangers

BARCELONA
Memòria democràtica

Experts internacionals debaten sobre el turisme de memòria a Corbera d’Ebre

Barcelona
política

Junts demana repetir el vot exterior per “greus irregularitats”

barcelona