Política

A Porqueres, CiU té previst congelar l'IBI tot el mandat

La candidatura de CiU de Porqueres ha inclòs en el seu programa la congelació de l'IBI (al marge de la pujada de l'IPC) durant tots els quatre anys del pròxim mandat. Aquesta és una de les propostes estel·lars de la llista que torna a encapçalar Josep Juscafresa i que té com a gran objectiu tornar a aconseguir l'alcaldia, setze anys després. Els temes de caire econòmic són els més rellevants del programa. Es preveu, per exemple, donar facilitats a les empreses que es vulguin instal·lar al municipi, així com fomentar el turisme. Quant al comerç, es vol recuperar l'associació de botiguers per revitalitzar aquest sector de l'economia local. Desencallar l'elaboració del pla general d'urbanisme, la construcció d'una piscina municipal en un espai d'equipaments a Miànigues i solucionar els problemes de mobilitat són altres aspectes rellevants de les propostes convergents.

En els primers llocs de la candidatura hi ha força renovació. Rere Josep Juscafresa hi figuren Joaquim Vidal, Pep Boix, Meritxell Costa, Susanna Bazán i Josep Maria Casademont. Ahir al vespre es va fer l'acte final de campanya, a Can Carreras. Després dels parlaments, es va fer una botifarrada popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
COREA DEL NORD

El règim de Kim Jong-un efectua noves proves d’armes al mar Groc

BARCELONA
REGNE UNIT

Londres rebutja la proposta de Brussel·les per a la mobilitat dels joves

BARCELONA

Duel contingut entre Israel i l’Iran

BARCELONA

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya es tanca amb el PNB i EH Bildu disputant-se l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona