Política

premià de mar

Crida vol fer un pla per aproximar l'Ajuntament

Coincidint amb les onades de descontentament generalitzat amb les administracions públiques, la candidatura Crida Premianenca va assegurar ahir, a través d'un comunicat, que en el cas d'entrar al consistori posarà com a condició per formar un govern de coalició la signatura d'un “acord municipal de proximitat”. Un document, que tindria com a objectiu “eradicar la distància que actualment es dóna entre els ciutadans de Premià de Mar i els seus representants polítics”, segons afirma la formació encapçalada per Joan Ribet, que considera que la desídia de la població amb la política prové de la manca de mecanismes de comunicació i participació.

Tot i que encara no està redactat, Crida considera que aquest acord hauria de recollir punts importants com ara la creació dels regidors de barri, la celebració de processos participatius, eines per a una major participació en els plens municipals, pressupostos participatius, l'elaboració d'un règim d'audiències públiques i la creació de la figura del regidor de comunicació, així com la revisió dels estatuts dels consells municipals per tal que esdevinguin fòrums de discussió i debat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.