Política

CARLES MOTAS

ALCALDABLE DE TOTS PER SANT FELIU (TSF) A SANT FELIU DE GUÍXOLS

“Treballem per la ciutat sense directrius de partit”

“El nostre projecte de futur es basa en tres eixos: la generació de llocs de treball; la cura de la gent gran, amb l'ampliació de l'asil, i l'educació”

“En el darrer any, els ciutadans de Sant Feliu han notat que existeix una altra manera de fer política: la de TSF. La feina d'un alcalde ha de ser al carrer i no amagat en un despatx”

Treball i constància
Carles Motas, elegant en el gest, es defineix com una persona treballadora que mai no exigirà als altres allò que ell no pugui fer, una màxima, diu, que també ha traslladat a la política. Motas, a més, simbolitza tota una nova generació que va agafar les regnes del negoci familiar vinculat a hostaleria amb una sòlida formació acadèmica.
Centro la meva força política en el meu equip. Som un grup de persones amb capacitat de govern

M otas es mostra satisfet de la seva etapa com a alcalde, després de la ruptura i posterior moció de censura que va liderar i que va fer fora del govern el PSC –que tenia l'alcaldia–, ERC i ICV. El líder de TSF destaca la capacitat de treball, de gestió, amb una llista preparada per afrontar aquests reptes.

Com valora l'acció de govern com a alcalde?

Molt positiva. Al llarg d'aquests quatre anys hem fet molta feina. Finalment, i quan hem tingut l'alcaldia, penso que hem demostrat que sabem gestionar millor. A més, sabem gestionar millor i amb menys recursos.

Quines són les fites de la seva gestió?

S'han desencallat i complert demandes històriques que tenia la ciutat des de fa anys; per exemple, hem liderat el projecte del mercat municipal. I ho hem fet quan molts ho havien promès i havien estat incapaços de fer-ho; hem dotat les colles de carnaval amb una nova nau –complint una reivindicació històrica– que el juny entrarà en servei. També hem desencallat l'herència dels germans Anlló i, a més, s'ha iniciat el camí per a l'ampliació de l'Asil Surís. Sobre el Museu Thyssen és important destacar que hem fet tota la feina administrativa, segurament menys vistosa i grisa, però no per això menys important, que ens ha portat a l'aprovació definitiva del projecte. Per dir-ho gràficament: ara mateix si tinguéssim els diners ja es podria començar.

Vostè ha afirmat que vol ser determinat per decidir el futur de Sant Feliu de Guíxols. I amb això quines són les seves prioritats?

El nostre projecte de futur es basa en tres eixos: la generació de llocs de treball; la cura de la gent gran, amb l'ampliació de l'asil, i l'educació. Pel que fa a generar llocs de treball tenim un pla de renovació de façanes, i també volem convertir un dels hotels dels Anlló en un hotel escola, que donarà feina i formació. A més d'apostar pel mercat municipal, que ha de convertir-se en un potent eix de promoció del centre ciutat.

Com valora la seva llista?

Centro la meva força política en el meu equip. Penso que som un grup de persones preparades que han demostrat la seva capacitat de gestionar i que tenen objectius concrets de govern. Som persones conegudes i preparades, honestes i treballadores. El nostre únic objectiu és treballar per la ciutat lluny de directrius de partit.

Com valora la situació actual de Sant Feliu?

En el darrer any, els ciutadans de Sant Feliu han notat que existeix un altra manera de fer política. La feina d'un alcalde ha de ser al carrer i no amagat en un despatx. La gent ha pogut comprovar que sóc accessible i que atenc els problemes directament. Sempre dic que la porta del despatx de l'alcaldia sempre ha d'estar oberta. I els problemes del ciutadà es coneixen al carrer.

Com veu Sant Feliu en aquests moments?

Els ganxons hem de tenir clar que ja som una ciutat d'excel·lència i l'hem de potenciar. Tenim patrimoni, natura i tenim el més i important: la gent de Sant Feliu; les associacions i les entitats que contribueixen a fer que siguem una gran ciutat.

Quins són els seus reptes?

Primer cal recuperar l'orgull de ser ganxó. Els ganxons som molt crítics, però hem de tenir clar que vivim a la millor ciutat del món. Tot això implica cuidar el que ja tenim, que és molt i que és patrimoni de tots. Un dels nostres reptes serà l'ampliació de l'asil per donar servei als usuaris i a les famílies que el necessiten, que són moltes. També treballarem fort per buscar el finançament per poder obrir el Museu Thyssen. Amb tot, cal seguir treballant fort per generar oportunitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Creix la tensió en les protestes contra Israel a les universitats

barcelona
Pere Aragonès
President de la Generalitat i candidat d’ERC el 12-M

“El problema no ha estat l’estratègia els últims tres anys, sinó qui la liderava”

Barcelona

Seguretat en clau de país

Girona
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona