Política

Manuel Civera

Candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Les Alcubles

“Obrirem l'aeròdrom esportiu i de formació”

Aquesta infraestructura es presenta com a una bona eina de treball per a recuperar teixit d'ocupació al poble

Amb dues legislatures a l'esquena, la darrera com a alcalde, Manuel Civera torna a presentar-se com a candidat, “amb la mateixa il·lusió que ho va fer en el primer moment”, diu.

—Què és el que l'ha empentat a presentar-se novament com a candidat?

—La motivació no és cap altra que l'anhel de ser útil a la ciutadania, complir el somni de ver progressar el poble que estimes i, sense lloc a dubte, l'honor que representa ser alcalde de les Alcubles.

—La pròxima legislatura serà més complicada que la present?

—Sempre pot dir-se que tot és millorable i és per això que el que cal és ajuntar voluntats i complicitats per poder fer possible allò que desitgem i millorar el que siga susceptible de millora.

—Què és el que hi proposa el seu partit?

—Proposem més dedicació per tal d'atendre el major nombre d'assumptes que estiguen al nostre abast, sense escatimar esforços i sense fer cap mena de distinció. Però a més de millorar les nostres possibilitats com a poble, cal implantar una artèria d'activitat econòmica que siga respectuosa i compatible amb la nostra manera de ser, una activitat que se substancia en l'obertura d'un aeròdrom esportiu i de formació.

—Espera superar els resultats d'anteriors legislatures?

—La veritat és que és molt difícil superar resultats anteriors perquè la tasca de governar sempre comporta un desgast, però he de dir que treballem perquè això siga possible i per això no amagaré que el meu desig és obtenir la confiança majoritària dels ciutadans.

—Si haguera d'arribar a acords per poder governar, amb qui es trobaria més còmode?

—El bipartidisme que observem en gran part dels pobles dels Serrans, no ofereix eixa possibilitat d'aliança, però he de dir que la meua inclinació política és sempre a mirar més cap a l'esquerra del meu propi partit. Però torne a dir que per aquestes contrades, aquella organització política que obté un sol vot més per damunt de l'altre, governa amb majoria absoluta.

—Algun dia veurem apanyada i en condicions la carretera Alcubles - Villar?

—Estic més que convençut que sí, perquè és un clamor popular i una necessitat vital. La Generalitat ha d'assumir la seua responsabilitat i ha de resoldre aquest tema, quan més aviat millor. Però no sols l'adequació de l'actual camí rural, sinó també la projecció del nou protocol de carreteres de l'eix Requena-Sogorb i la nova tramada de la carretera Villar-Les Alcubles.

—En aquesta legislatura que ara cloem, perd algun llençol?

—No negaré que sempre hi ha maldecaps, però he de dir que tinc la consciència tranquil·la d'haver fet tot el que he pogut i sabut a fi de resoldre el compromís adquirit amb anterioritat, d'haver-ho fet de manera atenta i amb una clara disposició a escoltar, per poder millorar. No obstant, la paraula la tenen ara els veïns i veïnes de les Alcubles i he de dir que sempre encerten perquè no hi ha dubte que el que trien serà el que més convé a la majoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries