Política

CiU de Girona reduirà tràmits a les empreses

Puigdemont va dir que seria “un soci i no un obstacle” per als nous empresaris

El candidat de CiU a l'alcaldia de Girona, Carles Puigdemont, va tenir ahir una trobada amb empresaris joves, a la qual el va acompanyar el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol. Durant la reunió, Puigdemont va assegurar als empresaris que reduiria la burocràcia als emprenedors i a les empreses per tal que s'estableixin a Girona. El candidat va dir que tenia la sensació que l'actual govern “veu l'emprenedor més aviat com un emprenyador” i va garantir que, quan mani, l'Ajuntament es convertirà en “un veritable soci i no un obstacle” per als emprenedors i l'activitat econòmica general de la ciutat.

Puigdemont va anunciar que una de les quatre tinences d'alcaldia que tindrà el seu govern estarà “especialitzada en l'activitat econòmica”. Aquesta tinença d'alcaldia “gestionarà les llicències d'activitats i ambientals, a més de les urbanístiques”. Va assegurar que la voluntat del seu govern serà “tenir actituds positives i actives per crear ocupació i riquesa des del minut zero” del seu mandat. Puigdemont va recordar que els darrers quatre anys el número d'aturats gironins: “s'ha incrementat a un ritme de 1.100 nous aturats cada any i ha arribat, actualment, a estar per damunt dels 7.300 aturats”.

Pujol va dedicar el dia d'ahir a donar suport a diferents candidats de CiU de la comarca del Gironès. A més de Girona, va passar per Sant Julià de Ramis, on va dinar amb empresaris. A la tarda va visitar Vilablareix, Sarrià de Ter i va tancar la jornada a Cassà de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona
Estats Units

Descartat un segon jurat del judici contra Trump a Nova York

Barcelona