Política

SANTI SANÉS

ALCALDABLE D'ERC A CADAQUÉS

“A banda de les grans obres s'ha fet molt”

“El que és cert és que s'han fet moltes coses que, potser, han quedat eclipsades per les grans actuacions al passeig o a les ribes”

sanés, després de les grans obres, destaca la necessitat d'apostar els propers quatre anys per l'austeritat, fent un treball en què el dia a dia serà essencial.

Com valora aquests darrers anys?

Han estat uns anys durs, fent grans obres, com ara la remodelació del passeig i les ribes. Eren unes obres necessàries, i m'atreviria a dir que de les més importants que s'han dut a terme. És cert que han generat molèsties, que s'han endarrerit, però també han ajudat a transformar el municipi. També és important destacar que no han costat diners a l'Ajuntament.

I a banda de les grans obres?

S'han fet altres actuacions també molt importants. Per exemple: l'estació d'autobusos, asfaltatge de carrers, el nou institut o la remodelació de l'escola Caritat Serinyana. El que és cert és que s'han fet moltes coses que, potser, han quedat eclipsades per les grans actuacions al passeig o a les ribes. També és important destacar el pla d'ajustament financer, que ha permès reduir notablement l'endeutament, i la redacció del nou POUM.

Com veu els propers quatre anys?

Els propers quatre anys seran durs. Per això no es poden fer promeses. Segurament s'aconseguiran menys subvencions i caldrà comptar encara més amb els recursos propis.

Quina seran les seves prioritats?

Ser realistes i no fer promeses. Això no vol dir que no treballar fins al final i gratar on calgui per aconseguir finançament. Però després de les grans obres ara cal seguir fent la resta, que encara queda molt, arribant on puguem. Serà un treball més del dia a dia. El turisme serà vital. Per això caldrà redescobrir, el Cap de Creus. El nostre poble ha viscut molt tancat en ell mateix. Per això s'haurà d'incentivar el turisme apostant per la natura. Cadaqués tenim la sort de ser un poble magnífic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Trump lidera les enquestes amb Biden tocat per Gaza

barcelona
POLÍTICA

L’ANC reclama a l’independentisme bloquejar el possible govern d’Illa

barcelona
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona