Política

Fernando Mut

Candidat de Plataforma per Gandia

“Vinc a treballar únicament per Gandia"

Escindit del Partit Popular durant aquesta legislatura, li ha fet de clau al PSPV-PSOE i ara es presenta amb propostes casolanes i sense cap tipus de dependència ni de València ni de Madrid

Vol fer una gestió honesta que tinga com a únic objectiu Gandia

Sumaré vots si cal, a la candidatura que tinga el millor programa i haja estat més votada

Quina és la raó que l'impulsa a presentar-se com a alternativa a l'alcalde Orengo?

—La raó evident és que en la ciutat calen iniciatives i propostes absolutament locals. Que no tinguen cap tipus de dependència de Madrid, València o de qualsevol instància partidista. D'altra banda, em presente per l'esgotament que es produeix en una ciutat governada des de fa molts anys pel mateix partit.

—Quina és la seua proposta com a candidat a l'alcaldia de Gandia?

—La meua proposta és fer una gestió honesta que tinga com a únic objectiu Gandia. Només ens importa Gandia. En plataforma de Gandia no tenim cap altre interés ni ens devem a ningú més. Tenim una sèrie de principis, com ara garantir el bon ús dels fons públics. Volem arribar a l'accessibilitat universal, no solament amb l'eliminació de barreres arquitectòniques, en l'accés al treball. Defensem una gestió austera i eficient i busquem un equilibri social, lluitant contra les desigualtats i promovent l'autoestima. Tampoc oblidem la restauració del patrimoni i la protecció del medi ambient. Parlant d'objectius, volem crear ocupació per atenuar la crisi econòmica i mantindre els nivells de prestacions socials, amb un criteri d'eficàcia i eficiència.

—Espera que l'electorat valorarà el seu treball com a equip de govern?

—Quan u treballa, treballa per la seua ciutat. Però també té la il·lusió i l'esperança que la gent haja entés la seua tasca i que puga valorar tot l'esforç que s'ha realitzat. La meua tasca ha sigut, per un banda, reordenar la ciutat, millorar-ne la infraestructura, fer de Gandia una ciutat bonica i posar fre a l'excessiva politització. I tot amb un sentit de lleialtat per Gandia.

—No tem que la ciutadania li faça pagar haver estat suport del PSPV-PSOE local?

—Jo no tinc por de res. La ciutadania és lliure de fer allò que vullga i acceptaré les seues decisions. Ara bé, pense que també pot fer el contrari.

—Si ha d'aportar els seus vots perquè es puga governar la ciutat, amb qui es trobarà més a gust?

—Amb el que tinga millor programa i amb aquell que la gent haja elegit, d'una forma clara i determinada. Jo, amb l'única que estic a gust, és amb Gandia.

—Pensa que Gandia necessita incorporar un tramvia al seu transport urbà?

—Sí. Pense que incorporar-lo és important per a la ciutat. En primer lloc per a l'unió de la ciutat amb la platja, i també amb les altres ciutats, especialment, amb les del sud de la comarca. Creiem que és un transport sostenible que garanteix una comunicació fluida, estable i permanent amb la platja i de la resta de la comarca amb la ciutat. Precisament, aquesta unió entre la platja i Gandia és un dels punts més importants del programa electoral de Plataforma de Gandia. Gandia actualment està mal lligada amb el Grau i la Platja, i necessita d'una infraestructura potent que faça que el destí turístic i la ciutat siguen u. Nosaltres proposem un bulevard des de la Guàrdia Civil fins a la Universitat, de manera que s'unisquen aquests elements tan importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.