Política

ripoll

ERC vol doble via i un ramal fins a Andorra

L'actual alcaldessa i candidata a la reelecció a l'Ajuntament de Ripoll per ERC, Teresa Jordà, va desplaçar els integrants de la seva llista a les andanes de l'estació del tren de la línia Barcelona-La Tor de Querol per reclamar la doble via fins a la capital del Ripollès, ja que ara només està prevista fins a Vic. Jordà també va apostar per la creació d'un ramal del ferrocarril fins a Andorra per potenciar la internacionalització de la línia. A més, va dir que cal remodelar l'entrada de la C-17 a Ripoll amb l'objectiu d'evitar els accidents que hi ha hagut en aquella zona i promoure una millora paisatgística d'aquest punt d'entrada a la vila. El dos de la llista de Jordà, Roger Bosch, va apostar per la supressió de les barreres arquitectòniques al pont de Calatrava, i va avançar que promouran la construcció de diverses vies verdes com la de Ripoll a Campdevànol, o la construcció entre Vic i Setcases d'una nova via verda.

Teresa Jordà i Roger Bosch es van comprometre a utilitzar energies renovables als edificis municipals i a promoure l'eficiència energètica. Així mateix, van dir que lluitarien per aconseguir de part de la Generalitat el compromís de construir la variant de Sant Bartomeu; i el desplegament de la fibra òptica per les principals vies urbanes. Finalment, van afegir-hi que tindran una especial atenció a les obres de manteniment i millora dels barris.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Hamàs accepta una treva però Israel respon amb nous atacs aeris a Rafah

barcelona
guerra a gaza

Hamàs accepta la proposta d’alto el foc temporal

barcelona

Paneque insisteix que cal invertir en els parcs naturals gironins

girona

Torrentà diu que ERC ha estat el primer en apostar per polítiques feministes

girona
guerra a gaza

Biden reitera a Netanyahu “la clara posició” dels EUA contra una invasió de Rafah

barcelona
política

La JEC obliga RTVE a “compensar” la resta de partits per l’entrevista de Sánchez de dilluns passat

barcelona
estats units

El jutge amenaça Trump d’empresonar-lo per no obeir l’ordre de silenci

barcelona
Política

Lluís Llach votarà Puigdemont

barcelona
estat francès

Macron aposta davant Xi per una relació equilibrada entre la UE i la Xina

barcelona