Política

política

Ramon Inglés, nomenat subdelegat

L'exdirector del SOC a Tarragona relleva Teresa Pallarès en el càrrec

Ramon Inglés substitueix Teresa Pallarès a la Subdelegació del Govern a Tarragona. El nomenament es va produir ahir i el relleu ha estat forçat per la presència de Pallarès a la candidatura socialista de Reus en les eleccions municipals, que l'obliga a abandonar el càrrec.

L'exdirector del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a Tarragona, Ramon Inglés, va ser el primer nom sobre el qual es va especular per al relleu. Inglés ha assumit diferents càrrecs a les administracions estatal i autonòmica, la majoria dels quals, relacionats amb l'ocupació i la formació ocupacional.

Economista de formació, és funcionari de l'escala tècnica de gestió de l'administració estatal. Va iniciar la carrera a l'Inem de Barcelona, on també va assumir la direcció del centre de formació ocupacional del Vallès. Fill de Cabra del Camp, el 1991 torna a Tarragona, on va ser nomenat director provincial de l'Inem a Tarragona i quatre anys més tard va assumir la direcció a Barcelona. L'any 2002 va ingressar a l'administració catalana en la gerència i la subdirecció general de coordinació territorial del SOC. El juliol del 2006 va ser nomenat director territorial del SOC a Tarragona, càrrec que va assumir fins al canvi de govern a l'executiu català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.