Política

rellinars

Recollida de vot anticipat per a la consulta sobiranista

Rellinars també s'afegeix a les consultes sobre la independència que s'han organitzat arreu del país i que culminaran el pròxim 10 d'abril coincidint amb la de Barcelona i altres municipis com ara Blanes, Calaf, Vallgorguina, Viladecans, Montseny, Gavà i el Bruc. Dissabte passat es va presentar la plataforma ciutadana que impulsa el procés en aquest municipi al Casal de Cultura, que ja s'ha posat en funcionament per començar aquell mateix dia la recollida de vot anticipat. Està previst que els majors de 16 anys que puguin identificar-se i demostrar que estan empadronats al municipi puguin votar aquest dissabte al mercat setmanal, concretament a l'urna situada al carrer Emili Riera, entre les deu del matí i la una del migdia, i també a partir de dos quarts de set de la tarda al Casal de Cultura aprofitant una xerrada sobre compostatge. També diumenge es recolliran vots en el transcurs de la rua del Carnestoltes.

En la presentació de la plataforma a Rellinars hi va intervenir Carme Forcadell, membre de la coordinadora nacional de les consultes, que va fer una explicació dels motius i objectius de la iniciativa. La plataforma també posa a la venda productes de marxandatge per finançar la campanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona