Política

Gibrat torna a encapçalar la llista de CiU a la Tallada

Vol recuperar l'alcaldia que va perdre el 2007 després de vint anys

L'alcaldessa, Roser Bagué, també es presenta

Narcís Gibrat, que va perdre l'alcaldia de la Tallada d'Empordà en els darrers comicis municipals després de vint anys al càrrec, ha decidit tornar a encapçalar la candidatura de CiU. Gibrat confia recuperar l'alcaldia, que va perdre davant els Independents de la Tallada, afins al PSC, amb Roser Bagué al capdavant.

En aquests moments, segons va explicar ahir Gibrat a aquest diari, ja treballa en la confecció de la llista, on hi haurà membres de l'actual candidatura i gent nova. “En mantinc cinc i els altres cinc són nous”, va manifestar el líder polític.

Gibrat es va presentar per CiU el 2003, després de deixar el PSC per desavinences amb el partit, ja que el considerava poc nacionalista. I només per sis vots va perdre l'alcaldia. Gibrat va treure 121 vots, mentre que Bagué en va treure 127. Amb aquests sis vots de més, Bagué va aconseguir que el seu grup tingués quatre regidors, i, per tant, la majoria consistorial.

Gibrat va entrar a l'Ajuntament l'any 1983 i va restar, com en aquest mandat, a l'oposició, davant un govern comandat per CiU. Però en el mandat següent, dins la llista independent Grup de Joves, Gibrat es va imposar a CiU i va aconseguir l'alcaldia, un càrrec que va mantenir l'any 1991 amb la candidatura d'Esquerra Catalana-PSC i des de l'any 1995, amb el PSC. En els tres mandats en què Gibrat es va presentar pel PSC, no es va presentar cap altra candidatura.

Contrincant, Roser Bagué

Gibrat tindrà novament com a contrincant polític l'actual alcaldessa, Roser Bagué, que ahir va confirmar que es tornava a presentar. “El que no sabia era que es tornés a presentar”, va dir Bagué en ser informada que Gibrat tornava a aspirar a l'alcaldia el 22 de maig. Bagué va explicar que ja estan dient que es torna a presentar i que ja treballa en la confecció de la candidatura. L'alcaldable ja va deixar clar que serà una llista continuista amb alguns canvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.