Política

Relax i família

Els principals candidats gironins aprofiten la jornada de reflexió per als dinars familiars, el cinema, el futbol i el retorn a les rutines sabatines

Tots refereixen anar a votar abans del migdia

Els candidats van arribar aixafats a divendres. Ahir, jornada de reflexió, van dedicar el dia al repòs, a la família i al retorn a les rutines sabatines.

Santi Vila, cap de llista de CiU, es va reservar per a un dinar familiar, però a la tarda va ser al Pavelló Polivalent per lliurar uns premis com a alcalde de Figueres. El cap de llista del PSC i conseller de PTOP, Joaquim Nadal, va anar a l'estadi de Montilivi per seguir el partit de segona A entre el Girona i el Salamanca. Nadal també va ser a l'encesa dels llums de Nadal al centre de Girona. Al matí va fer la seva passejada clàssica matinal dels dissabtes pel centre de Girona. La consellera d'Acció Social i Ciutadania i cap de llista d'Esquerra, Carme Capdevila, va dedicar el dia a la família. Un dinar familiar al migdia i una tarda de cinema. El secretari general d'Interior i cap de llista d'ICV-EUiA, Joan Boada, va començar el dia al mercat del Lleó. Tot seguit, se'n va anar als Hostalets d'en Bas, per dedicar el dissabte i el diumenge a l'hort i posar-lo a punt per a l'hivern, per poder-hi sembrar les faves i els pèsols (que no li agraden). El cap de llista del PP, Josep Enric Millo, també se'n va anar a la Garrotxa, fins a Santa Pau, per fer un dinar amb la família per celebrar el seu cinquantè aniversari, que va ser dimecres. Joan Carretero, de Reagrupament.cat, va passar el dissabte a Puigcerdà, per reflexionar molt. Toni Strubell, cap de llista de Solidaritat, va descansar i va intentar “recordar quin llibre llegia fa un mes i mig per reprendre'n la lectura”.

Quant al vot, tots tenien decidit anar a votar aviat: Vila, al CEIP Joaquim Cusí, de Figueres, a les 10. Nadal, a 2/4 d'11 a l'Institut Vell, de Girona. Capdevila, al CEIP Guilleries, a 2/4 de 12. Boada, a les antigues escoles dels Hostalets d'En Bas, a 3/4 de 12. Millo a les 10 al CEIP del Pla, de Girona. Carretero a les 11, després d'esmorzar amb les filles, al col·legi del Llac, de Puigcerdà, i Strubell, a Santa Cristina d'Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA
escòcia

John Swinney es perfila com a nou líder de l’SNP amb la retirada de Kate Forbes

barcelona
estats Units

Biden trenca el seu silenci sobre les protestes universitàries contra la guerra a Gaza

barcelona
suïssa

Activistes propalestins ocupen un hall en la Universitat de Lausana

barcelona
estats units

La Fiscalia vol més multes per a Trump per no obeir l’ordre de silenci

barcelona
política

Vergés: “Apostem per un turisme de qualitat i desestacionalitzat”

capmany
GIRONA

El PSC proposa desencallar “infraestructures bàsiques” a la demarcació

GIRONA