Política

Boada anima Puigcercós a canviar els consellers d'ERC si vol reformar el tripartit

Considera que no és necessària cap remodelació i que, en tot cas, Puigcercós no tindria problemes per pactar canvis en els consellers d'ERC amb Montilla

El secretari general d'ICV, Joan Boada, ha replicat aquest dilluns el president d'ERC, Joan Puigcercós. El líder d'ICV creu que no cal una remodelació del govern, per això, ha afegit que si vol canviar algun dels consellers republicans ho acordi amb el president de la Generalitat, José Montilla.

"Si ell creu convenient que ha de canviar algun conseller del seu partit, l'únic que ha de fer és plantejar-ho a Montilla i arribar a un acord, no crec que hi hagi més discussió", ha dit en una entrevista a TV3.

Segons l'opinió de Boada, Puigcercós ha fet aquestes valoracions en "clau interna" perquè "les lleis que s'havien de desenvolupar són les lleis que porten els departaments d'ERC". Malgrat deixar clar que creu que les declaracions del líder republicà són només una opinió, ha reiterat que no representen una ingerència.

A més d'insistir que Montilla és qui ha de decidir la remodelació si la considera convenient, el secretari general d'interior ha destacat que ara és el moment perquè el govern porti a terme les polítiques pendents. Queda només un any de legislatura i, després de l'acord del nou finançament autonòmic, considera que és el millor moment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañón
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona