Política

Montilla reafirma que "l'economia catalana permet afrontar" la crisi i reclama més inversió per al Port de Barcelona

Política

El president de la Generalitat, José Montilla, ha renovat avui la seva confiança perquè "l'estat de l'economia catalana permet afrontar els problemes" actuals.

En una visita al Port de Barcelona, Montilla ha assegurat que aquest "és un dels pilars de l'economia catalana i ho seguirà sent". En aquest context, el president ha afirmat que "calen inversions i recursos necessaris" i s'ha mostrat convençut que aquests s'obtindran. Montilla també ha ressaltat que "infraestructures com l'aeroport del Prat de Barcelona i l'ampliació de la ZAL (Zona d'Activitats Logístiques) són una garantia". "Catalunya ha de consolidar la seva intenció de ser la porta logística del sud d'Europa principalment pels mercats asiàtics que seran els més dinàmics", ha manifestat.

El president ha visitat la nova Torre de Control del port, que ha suposat, segons el president del Port, Jordi Valls, una inversió de 6,7 milions d'euros. Segons el Port de Barcelona, la nova torre està projectada amb estructura metàl·lica i té una alçada de 45 metres distribuïts en 7 plantes, de les quals, les tres últimes s'han habilitat al control de la navegació portuària. L'edifici annex s'ha construït amb estructura de formigó i és el que ocupa la Corporació de Pràctics del Port de Barcelona, integrada per 18 pràctics i 21 patrons, a més del personal administratiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.