Política

POlÍTICA

ERC presenta candidatura com a única alternativa perquè no es torni a models caducs del passat

Esquerra Republicana ha presentat la candidatura gironina per les eleccions al Parlament de Catalunya reivindicant-se com “l’única alternativa per tal que Catalunya i les comarques gironines segueixin avançant”. En un acte celebrat a Roses, els republicans han recordat que Esquerra és “l’única opció” per combatre les pràctiques del passat basades en les retallades i la pèrdua de drets socials.

La cap de llista dels republicans a Girona, Laia Cañigueral, ha manifestat que “Esquerra és garantia de futur. Som l’únic partit que té clar el model de país que necessitem per tal que Catalunya avanci: centrat en la gent i defensant el nostre territori”. “Hem de fugir de projectes que agreugen les desigualtats i que només beneficien els més rics: uns són els del no a tot i els de fer projectes a base de ciment i els altres no saps quines propostes fan i què defensaran d’aquí a 10 mesos”, ha reiterat fent referència als socialistes i als de Puigdemont.

Així mateix, Cañigueral ha explicat que “seguirem treballant per un estat propi que garanteixi una millor atenció sanitària, més a prop i amb menys llistes d’espera, on hi hagi millor feina i més qualitat de vida i sempre defensant la llengua catalana a tot arreu, fent-la accessible a tothom”.

“En aquestes eleccions ens hi juguem si volem tenir un president de Catalunya, que segueixi treballant pel conjunt del país, o si ens convertim en una franquícia del PSOE, amb un delegat del govern espanyol a la Generalitat”, ha conclòs Cañigueral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Els proisraelians ataquen els universitaris propalestins a Los Angeles

barcelona
dinamarca

El govern introdueix el servei militar obligatori per a dones

barcelona
guerra a gaza

Washington estudia acollir refugiats palestins que han fugit de la Franja

barcelona
estats units

La policia desallotja els universitaris de Columbia crítics amb Israel

barcelona
Eleccions 2024

El català agafa protagonisme

Barcelona

Hora d’aplicar l’amnistia o prevaricar

Madrid

Retrocés dels drets laborals a Europa

Brussel·les

Comprar per abaixar lloguers

Girona
sentència a l’1-O

L’exili augmenta, ara pel Tsunami

barcelona