Política

POLÍTICA

Héctor Amelló serà el número u de la llista de Cs per Girona

Héctor Amelló serà el número u de la llista de Cs per Girona en les eleccions al Parlament de Catalunya del mes de maig. Amelló ha estat regidor de Figueres en dos mandats, conseller del Consell Comarcal de l’Alt Empordà del 2015 al 2018 i diputat al Parlament de Catalunya del 2017 al 2021. Té 47 anys i és llicenciat en Belles Arts, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i tècnic superior en fotografia artística.

L’actual diputada de Ciutadans, Marina Bravo, repeteix a la llista de la formació com a número dos per Barcelona a les eleccions catalanes i David Andrés Díaz, vinculat a les joventuts del partit, serà el número tres en una llista amb Carlos Carrizosa al capdavant. Els seguiran la diputada Noemí de la Calle i el regidor de Premià de Mar José María Cano com a quart i cinquè per la província de Barcelona. Ciutadans també ha fet públic els caps de llista de les altres demarcacions. Matías Alonso repeteix per Tarragona. A Lleida, el cap de llista serà Isaac Caballero.Les llistes ha estat aprovades pel Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya aquest matí i posteriorment l’ha ratificat el Comitè Nacional del partit. S’espera que demà dimecres es presenti públicament la candidatura en una roda de premsa a Plaça Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia