Política

estats units

Trump ven bíblies i prega per donacions coincidint amb la Setmana Santa

L’expresident ven la seva Bíblia amb l’eslògan “Fem que Amèrica ori una altra vegada” (Make America Pray Again) a un preu de 60 dòlars

L’expresident Donald Trump, que fa anys que comercialitza productes amb el seu nom, ha presentat en plena Setmana Santa la seva Bíblia amb l’eslògan “Fem que Amèrica ori una altra vegada” (Make America Pray Again) a un preu de 60 dòlars (uns 55 euros).

Trump aprofita aquest nou producte amb la seva marca, després de les sabatilles que va presentar el mes passat, per a demanar als estatunidencs que orin i contribueixin a la seva campanya per la reelecció.

“Tots els estatunidencs necessiten la Bíblia en la seva llar... i jo tinc moltes”, diu Trump en el vídeo. “És el meu llibre favorit. Em sento orgullós de donar-li el meu aval i els encoratjo perquè obtinguin aquesta Bíblia”, afegeix.

A més de la Bíblia, el llibre conté una còpia de la Constitució dels Estats Units, la Carta de Drets, la Declaració d’Independència, i el Jurament de Fidelitat a la Bandera”. Segons Trump aquests textos “són part de la Bíblia USA”.

En un vídeo divulgat en la seva xarxa social ’Truth Social”, l’ara virtual candidat presidencial republicà Trump va convocar als seus compatriotes perquè “Fem que Amèrica ori una altra vegada”, i va anunciar que té per a la venda la seva versió de la Bíblia.

L’avís comercial es difon en els dies de la Setmana Santa poc després, segons la tradició cristiana, que Jesús critiqués als mercaders del temple i destrossés els seus llocs.

En el vídeo, amb un rerefons de dues banderes estatunidenques, Trump apareix sostenint a la seva mà una còpia de la Bíblia en la versió tradicionalista del Rei Jaume (King James Bible).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries