Política

Marc Lamuà “és un bon acord de pressupostos per comarques gironines”

El primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà, ha defensat en roda de premsa un acord de pressupostos “útil i adient als temps actuals, que dona resposta a situacions sobrevingudes com la de la sequera i a demandes del territori de fa temps. A més, és un bon acord de pressupostos per comarques gironines”. Els socialistes han remarcat els 2 milions d’euros per al projecte del nou Trueta, la millora del transport interurbà de bus Palafrugell-Girona, Sant Feliu de Guíxols-Girona, Roses-Castelló Empúries-Figueres, Blanes-Tordera-Girona i Salt-Girona, els 4,5 milions en el torn d’ofici o el nou jutjat social a Girona.

També els accessos a l’estació Vallter 2000 de més de 6 milions d’euros, el consultori de Portbou o el compromís per a posar en marxa el llargament reivindicat escorxador comarcal de Ripoll. Lamuà també ha explicat altres inversions territorials com els més de 3 milions a la dessalinitzadora de la Tordera, els 4,8 milions d’euros de la carretera de Vic a Olot o la partida existent per la construcció del nou institut Ermessenda, “en aquest cas només manca que l’Ajuntament de Girona faci la cessió dels terrenys d’una vegada”, ha dit.

Marc Lamuà també ha comentat que “no entendria que no s’aprovessin aquests pressupostos, ni que cap partit no pensés només en Catalunya a l’hora de donar resposta als reptes que tenim al davant i donar suport a l’acord. El Hard Rock no pot ser cap escull perquè no hi ha cap partida del mateix en aquests pressupostos”. El primer secretari dels socialistes de la demarcació de Girona ho ha dit davant del dubte que plana sobre l’aprovació dels pressupostos per part d’altres partits polítics que fins ara havien donat suport a aquests.

Així mateix, la negociació dels pressupostos d’enguany ha permès als socialistes afavorir els acords aconseguits el 2023 i que s’han començat a desencallar durant aquestes darreres setmanes. “Hem vist com actuacions que no s’estaven portant a terme del pressupost 2023 han començat a prendre forma i molts alcaldes socialistes han començat a rebre trucades per posar fil a l’agulla a diferents projectes a Platja d’Aro, Camprodon o Vilafant, entre d’altres. També el compromís d’executar les variants d’Olot i les Presses o continuar amb les obres de la C-66” ha explicat el primer secretari dels socialistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Dirigents i militants socialistes demanen a Sánchez que no plegui

Barcelona
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles
Estat espanyol

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona