Política

L’ESCALA

L’oposició engega una campanya ciutadana per salvar Can Ramis

Els grups de l’oposició a l’Escala, ERC, Gent de l’Escala, Alternativa per l’Escala i Junts per l’Escala han engegat aquest mateix matí una campanya per donar veu a la ciutadania en la qüestió de la subhasta de Can Ramis.

Després d’interposar un recurs de reposició i haver transcorregut tota la via política per intentar aturar la venda de la casa taller del pintor, i en vistes que el PSC no té cap intenció de reconsiderar una decisió que, insisteixen, “es pren en contra de la majoria de vots del ple”, els grups a l’oposició han decidit engegar una campanya que passi la veu als veïns i veïnes de l’Escala.

Aquesta campanya, que s’allargarà com a mínim fins al 25 de març, consta de dues accions: una recollida de signatures en contra de la venda de Can Ramis i una enquesta en línia on es pregunta si s’està o no d’acord amb la subhasta.

“Un cop esgotades les opcions que ens deixa la política i vista la negativa en rotund del govern a reconsiderar la seva postura, no ens queda més remei que traslladar la consulta al poble i donar-li veu”, ha assegurat Etna Estrems, portaveu d’ERC.

“Encara no tenim resposta oficial al recurs que vam interposar a la venda però ja se’ns ha informat que no hi haurà marxa enrere”, ha afegit Montserrat Caldés, regidora de Gent de l’Escala.

Per la seva banda, Eva Trias, portaveu d’Alternativa per l’Escala, ha dit que “tot i haver-se fet una segona taxació hi hem pogut detectar molts errors i no creiem que sigui ajustada a la realitat”.

“Hem d’arribar als veïns i veïnes de l’Escala perquè molta gent encara no sap que el govern vol vendre la casa taller. Sortint al carrer amb la recollida de firmes també volem fer arribar a la ciutadania aquesta decisió i fer-la partícip del que passa dins l’Ajuntament”, ha conclòs Jordi Roura, portaveu de Junts per l’Escala.

Les persones que vulguin signar ho podran fer en diversos comerços de l’Escala i posant-se en contacte amb els partits, i també podran trobar els representants d’aquests partits en llocs com les entrades i sortides d’escoles, el mercat i d’altres equipaments municipals. Ho aniran anunciant puntualment als perfils dels partits.L’enquesta es pot contestar al següent enllaç



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries