Política

El figuerenc Josep M. Aguirre i Font, nou secretari general d’Economia

Anteriorment, havia estat assessor de la Diputació de Girona i director general del Patrimoni de la Generalitat, entre d’altres

La Generalitat ha nomenat a Josep. M Aguirre i Font, nascut a Figueres el 1981, nou secretari general d’Economia i Hisenda, que substitueix a Josep Maria Vilarrúbia i Tàpia. És doctor en Dret per la Universitat de Girona (UdG) i professor agregat de Dret Administratiu a la mateixa universitat. Ha estat director general del Patrimoni de la Generalitat des de l’octubre del 2022. Abans, havia estat delegat del rector per a l’Administració Electrònica i la Transformació Digital a la UdG i coordinador del Màster en Gestió i Dret Local. Anteriorment, va ser coordinador del Grau en Turisme de la UdG (2019-2021) i secretari de la Facultat de Turisme de la UdG (2016-2019). Ha compaginat la seva trajectòria acadèmica i científica amb el desenvolupament d’altres tasques professionals: assessor a la Diputació de Girona (2007-2011); membre de la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat (2009-2011); advocat administrativista (2012-2015) i membre de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona des del 2014. Va ser Premi extraordinari de doctorat en Dret, Economia i Empresa l’any 2013, amb la tesi “El règim jurídic del litoral català” i ha desenvolupat la seva trajectòria científica com a investigador en matèria de dret ambiental entorn de quatre línies d’investigació: l’ordenació del litoral, l’urbanisme, el soroll i l’adaptació del planejament al canvi climàtic, que es troben entrellaçades i agrupen les publicacions més rellevants del seu currículum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona