Política

Sánchez: “Toca traduir la majoria social en una majoria parlamentària”

El líder socialista assegura que existeix “una àmplia majoria per seguir avançant”

Apunta que, després de la constitució de les corts, treballaran per “aconseguir una investidura que permeti continuar avançant”

“Estic convençut que existeix una àmplia majoria per seguir avançant”, ha assegurat el socialista Pedro Sánchez en un vídeo difós a les xarxes socials amb el que el dirigent del PSOE ha afirmat que ara “toca traduir la majoria social en una majoria parlamentària al Congrés dels Diputats”. Sánchez ha assegurat, en un missatge adreçat als militants socialistes, que “quan es constitueixin les corts” el proper 17 d’agost, treballaran per “aconseguir una investidura que permeti continuar avançant” . Pel president del govern espanyol, el missatge que han donat les urnes ha estat “clar” i ha posat en evidència que s’ha rebutjar “el retrocés” de PP i Vox”, que no “són majoria”. Segons Sánchez, “s’obre un horitzó diferent” en matèria econòmica i social i, a més, “és el moment de continuar reconstruint la cohesió política, social i territorial i deixar enrere el confrontament estèril i la corrupció política”. En el seu missatge, Sánchez espera recuperar les persones que “s’han anat distanciant”.

El missatge de Sánchez arriba després que el dirigent socialista hagi declinat per carta la proposta del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, de reunir-se per parlar sobre la investidura i l’hagi emplaçat a trobar-se després de la constitució del Congrés. La secretària del Partit Popular, Cuca Gamarra, ha demanat aquest dilluns a Sánchez que “rectifiqui” i accepti la proposta de Feijóo. Gamarra ha defensat, segons recull l’agència ACN, iniciar un “diàleg responsable” per “respecte als espanyols” i ha instat al líder socialista a “pensar en la governabilitat, l’estabilitat i l’interès general d’Espanya”. Segons la secretària del PP, “Sánchez hauria de deixar al marge les vacances i posar-se a treballar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia