Política

Montañola aposta per negociar un pacte fiscal que beneficiï tots els catalans

“És evident que la política és l’única eina per aconseguir-ho”, assegura el candidat del PDeCAT – espai CiU

El candidat del PDeCAT – espai CiU, Roger Montañola, ha criticat “l’infrafinançament crònic” que pateix Catalunya i ha defensat la negociació amb Madrid per aconseguir un pacte fiscal que beneficiï “a tots els catalans”. Així ho ha defensat en una roda de premsa davant el Palau de la Generalitat.

Montañola ha reconegut que negociar un pacte fiscal amb l’Estat “és evident que és molt difícil”, que d’altres ho van intentar en el passat sense èxit però que “també és evident que la política és l’única eina per aconseguir-ho”. Segons informa Efe, ha declarat que “podem quedar-nos a fer veure que ens enfadem per no poder aconseguir-ho, com fan d’altres, però això no soluciona el dèficit fiscal crònic que pateixen els catalans”.

“Catalunya és la tercera comunitat que aporta més i la desena en rebre, això no es pot perpetuar”, s’ha queixat el cap de llista, que també ha dit, segons recull ACN, que “és més realista” parlar d’un pacte fiscal que no “de qüestions del 2017 que no han reeixit”. Així mateix, Montañola ha tornat a treure pit de les polítiques impulsades pel PDeCAT al Congrés dels Diputats i ha carregat contra Junts, a qui ha culpat de “no fer política” a Madrid. A més, els ha acusat de “no voler confrontar” i fer veure que l’Espai CiU-De-CAT, “no existeix”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia