Política

L’incombustible Cabarrocas torna a Quart

Allunyat del dia a dia des de fa sis anys, l’exbatlle durant dues dècades lidera el PSC

L’exalcalde de Quart Pere Cabarrocas tornarà a ser l’alcaldable del PSC al municipi, després d’un període de sis anys apartat del dia a dia del consistori per pròpia voluntat. Cabarrocas, que ja ha estat alcalde durant un total de 26 anys –bona part amb majoria absoluta– ha pres la decisió de tornar després que molts veïns se li hagin adreçat per expressar-li “preocupació perquè l’Ajuntament no funciona”. “Faig aquest pas endavant per restituir el prestigi perdut de l’Ajuntament i per donar solucions al municipi”, assegura.

Cabarrocas va ser alcalde de Quart del 1983 al 2007; i també del 2015 al 2019, any en què va deixar l’alcaldia en virtut d’un pacte de divisió del mandat amb Quart Actiu. En aquell moment també va deixar de ser regidor, per la voluntat de deixar pas a altres persones, tot i que va manifestar que sempre continuaria al servei del municipi. Ara Cabarrocas recupera algunes de les idees, com ara el fet que els següents governs haurien de treballar de valent perquè, malgrat l’enorme transformació dels pobles del terme municipal, encara quedava pendent molta feina per fer i molts projectes per realitzar.

Per a Cabarrocas, una de les qüestions més importants era –i és encara- el fet que el municipi de Quart té una de les poblacions més joves de tot Catalunya. “Des de l’Ajuntament s’ha de donar resposta a les necessitats de tota la gent jove que ha vingut a instal·lar-se i a formar una família als nostres pobles”, ha explicat Cabarrocas. “Aquesta situació comporta una demanda d’equipaments i serveis municipals cada vegada més gran. Aquest era un dels reptes que havien d’entomar els darrers equips de govern, i no han estat a l’altura”, ha afegit.Per al primer secretari del PSC de comarques gironines, Marc Lamuà, la candidatura de Cabarrocas és una excel·lent notícia. “Amb Pere Cabarrocas com a alcalde, Quart es va transformar. Va créixer en població, en equipaments i serveis públics i, en definitiva, es va modernitzar creant millors condicions de vida per als veïns i veïnes”, ha explicat Lamuà. “El seu compromís amb el municipi sempre ha estat indiscutible i és el millor candidat que podíem tenir”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Optimisme al Caire amb l’última proposta de treva

Barcelona

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà