Política

Montilla i González creuen que votar el PSOE servirà per moderar la dreta 'extremista' del PP

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, i l'expresident socialista del govern espanyol, Felipe González, han afirmat que votar el PSOE en els pròxims comicis "valdrà el doble", perquè servirà no només per "guanyar les eleccions" a José Luis Rodríguez Zapatero sinó també per "renovar la dreta i enviar al bagul de la història Rajoy, Acebes, Zaplana, Pizarro i Aznar".

Els líders socialistes, acompanyats per la candidata del PSC, Carme Chacón, han carregat durament contra els populars i els seus principals dirigents, han lamentat el cas Ruiz Gallardón i han advertit CiU que "no és el mateix'" votar els uns que els altres.

Els líders socialistes ho han dit en un míting electoral al pavelló de la Vall d'Hebrón de Barcelona, que han omplert de el recinte amb unes 7.000 persones, a més d'uns centenars que no han pogut entrar i s'han quedat a l'exterior seguint els discursos a través d'unes pantalles de televisió.

Felipe González avalua Zapatero
L'expresident del govern i dirigent històric del PSOE, Felipe González, ha llançat un missatge tranquil·litzador respecte la situació econòmica actual, assegurant que la desacceleració "no és tan exagerada" com alguns pronostiquen. González ha assegurat que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero, en matèria econòmica, "ha fet les coses bé, comparat amb qui vulguin dels del PP".
González ha reconegut que "la gent està preocupada" i ha advertit els dirigents actuals que "cal fer-se càrrec de l'estat d'ànim" de la societat i "canviar-lo", remarcant que "el govern de Zapatero té marge de maniobra per contrarestar qualsevol efecte negatiu de la crisi financera; té marge de maniobra per a inversions en infraestructures i en habitatge de protecció oficial, perquè ha fet les coses bé".

"Els anunciadors de catàstrofes model Aznar o Rajoy ho diuen sempre, estiguin malament o bé les coses: tot va rematadament malament llevat que ells governin", ha al·legat González, davant el públic de la Vall d'Hebrón de Barcelona per escoltar el míting de l'expresident, amb el qual ha arrencat definitivament la precampanya de la candidata del PSC-PSOE per Barcelona, Carme Chacón.

González també ha defensat la gestió del ministre d'Economia, Pedro Solbes, "que sap que dos més dos són quatre" i que "s'ha preocupat de mantenir el tanc ple de gasolina i tenir-ne de reserva per si fa falta en algun moment", ha afirmat, destacant el superàvit aconseguit pel govern socialista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Montse Capdevila
Alcaldessa d’Argentona (TXA)

“La gent ha de saber per què gasta més aigua del permès”

Argentona
Països Baixos

L’extrema dreta multiplica per set els resultats a les europees, segons els sondejos

Barcelona
Estat Espanyol

El jutge defensa que pot citar Begoña Gómez enmig del període electoral

Barcelona
la crònica

Una fundació que encén els ànims

política

ERC defensarà comptabilitzar els vots dels exiliats al Parlament

barcelona
estats units

Un jutge ordena a Steve Bannon, exassessor de Trump, ingressar a presó el juliol

barcelona
alemanya

Scohlz defensa les deportacions a l’Afganistan i Síria després de l’atac a Mannheim

barcelona
Guerra a Europa

Biden i Macron prometen mantenir el suport a Ucraïna

Barcelona
política

L’Audiència obliga a portar a judici subvencions de l’exconseller Homs

barcelona