Política

Estats Units

Una empresa que organitza mítings de pagament de Trump es declara en fallida

American Freedom Tour ha hagut de cancel·lar diversos esdeveniments perquè no pot pagar els rebuts

La firma manté a la gala prevista a la mansió de Mar-o-Lago i confia que li permeti redreçar la situació

American Freedom Tour, una empresa que organitza mítings de pagament per a l’expresident Donald Trump (2017-2021) –inclosa una gala prevista a la seva mansió de Mar-a-Lago, a Florida– ha sol·licitat la bancarrota, segons informa aquest dijous el diari The Washington Post.

La companyia va signar amb l’antic president republicà un contracte multimilionari quan aquest va deixar la Casa Blanca, però en aquest temps ha perdut dos dels seus directius i ha hagut de cancel·lar alguns esdeveniments per no poder pagar les factures, apunta el diari.

American Freedom Tour assenyala a la seva web que es dedica a celebrar la “grandesa dels Estats Units i els quatre pilars conservadors: la fe, la família, les finances i la llibertat”. Entre els ponents dels seus actes hi ha tant el mateix Trump com membres de la seva família o de la seva Administració, com l’ex-secretari d’Estat Mike Pompeo.

A la seva agenda futura no hi apareix cap ciutat, tot i que la firma confia que la gala de desembre a Mar-a-Lago permeti redreçar les seves finances, segons l’esmentat rotatiu. L’esdeveniment inclou una recepció i un sopar formal.

La possibilitat de passar una estona amb Trump té un preu 10.000 dòlars per parella. Quedar-se al sopar i fer-se una foto amb el magnat eleva el rebut a 40.000 dòlars i una trobada privada a la biblioteca és tan elevada, segons The Washington Post, que ni tan sols anuncien públicament el cost.

La companyia no ha volgut revelar quants diners rebrà Trump per aquest esdeveniment a Mar-o-Lago, la mansió de Trump a Palm Beach que l’FBI va escorcollar a l’agost a la recerca de documents classificats que l’expresident s’hauria endut de la Casa Blanca en abandonar el poder.

“La gira ha experimentat alguns problemes inesperats d’agenda durant l’estiu que han alentit les coses, però hi estem treballant”, ha explicat al diari Larry Ward, un portaveu de l’empresa.

The Washington Post assenyala que alguns inversors que encara no han rebut els seus diners estudien emprendre accions legals. L’empresa, en canvi, assegura que la seva relació amb ells és “sòlida”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona