Política

Xavier Colomer i Júlia Bardera encapçalaran la llista de la CUP a Figueres

La candidatura vol consolidar-se com a força de govern amb major pes i responsabilitats polítiques

L’assemblea de la CUP de Figueres es va reunir dijous al vespre per aprovar la candidatura de Xavier Colomer i Júlia Bardera per les eleccions municipals a la capital empordanesa.

Colomer de 28 anys serà el cap de llista. És graduat en Ciències Polítiques i màster en Formació del Professorat. És professor de secundària, actualment a l’institut Ramon Muntaner i els darrers anys ha format part de la junta d’Òmnium Cultural Alt Empordà. Lloc que ha deixat després de ser elegit candidat. També ha militat en espais juvenils de la comarca i col·laborat amb el teixit associatiu de Figueres. Va formar part de la llista de Guanyem Figueres a les municipals del 2019.

Bardera de 39 anys serà la número dos. És mestra d’educació especial i va estudiar psicopedagogia. Va treballar molts anys al Centre d’Educació Especial “Mare de Déu del Mont” i actualment està a l’escola “Josep Pous i Pagès”. Està vinculada en diverses entitats del món educatiu, és membre de la junta de l’Ep! Moviment de Renovació Pedagògica de l’Alt Empordà i de l’AFA de l’escola Josep Pallach.

A banda de decidir els caps de llista, la militància va validar les línies programàtiques que la formació proposarà a les eleccions que es celebraran el mes de maig de l’any que ve. En aquest sentit, la formació vol recuperar l’espai que varen perdre a les passades eleccions i ser més determinants el proper mandat. La CUP buscarà consolidar-se com a força de govern amb major representació per tal de poder desenvolupar polítiques transformadores en més àrees de les que han tingut el mandat actual. En aquest sentit, consideren que en Xavier Colomer i la Júlia Bardera són dos persones amb experiència formativa i professional, i amb gran capacitat de treball.

A partir d’ara la formació independentista seguirà treballant per concretar les propostes que inclouran al programa electoral. Asseguren que serà un programa complet en totes les àrees i amb perspectiva de govern. Motiu pel qual, a banda de seguir treballant la proposta política, també treballen per completar els primers llocs de la llista electoral amb persones de trajectòria professional i formativa que sigui complementària als caps de llista i amb voluntat d’assumir responsabilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El Tribunal de l'ONU exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària a la Franja

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona