Política

Vox és rebut en l’últim acte a Girona amb una cassolada i la cançó ‘La Faixa’ de la Trinca

Ortega Smith qualifica els detractors de “borrecs” emparats pel Govern: “Quan hi siguem, els tallarem l’aixeta”

La comitiva de Vox, encapçalada pel secretari general, Javier Ortega Smith, ha estat rebuda aquest divendres, en l’últim acte a Girona, pel so de les cassoles d’alguns veïns i per la cançó ’La Faixa’, de la Trinca. Amb una lletra que juga amb el doble sentit i que repeteix la paraula ’faixista’, ha sonat des d’un altaveu col·locat en un dels balcons del Centre Cultural.

Ortega Smith ha qualificat els manifestants anti-Vox de “banda de borrecs” i” ganduls. “Són covards, però s’animen perquè saben que estan emparats per les institucions, però quan hi arribem els tallarem l’aixeta i veurem llavors quan resisteixen amb aquestes campanetes de l’estupidesa política”, s’ha referit relacionant el so de les cassoles amb les esquelles dels animals.

Vox ha escollit la plaça de l’Assumpció de Girona per fer l’últim acte de campanya en aquesta demarcació, amb la presència d’Ortega Smith i del candidat del partit per Girona. Els Mossos han acordonat totes les entrades a la plaça des de dues hores abans de l’hora prevista per l’acte. A causa de l’absència de manifestants anti-Vox pròxims –només hi havia una desena darrer d’un dels cordons policials–, alguns veïns de la plaça han sortit als balcons amb cassoles, xiulets i música.

Ortega Smith ha tornat a dedicar unes paraules a tots els detractors del partit i ha assegurat que “els separatistes i amics de les pedres i de l’odi veuran com la història els assenyala”. “Què farien aquests covards si no tinguessin darrere el govern”, s’ha preguntat.

El secretari general de Vox ha assegurat que el 14-F serà un punt d’inflexió perquè és quan “comença el moment de la veritat i de la llibertat en què els catalans expressaran la seva veu i recuperarem Catalunya”, ha dit. “Hi ha una altra Catalunya que creu en el futur”, ha dit Ortega Smith adreçant-se als simpatitzants presenta a Girona. “Tingueu l’absoluta convicció que aquesta Catalunya arribarà més aviat que tard perquè està en tots vosaltres i milers de catalans que volen viure en pau. Ja existeix, només se l’ha de posar dempeus”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès afirma que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president

barcelona
política

Dolors Feliu no tornarà a presentar-se a les eleccions de l’ANC

barcelona

L’hegemonia del PNB trontolla

Barcelona
Orient Mitjà

Israel respondrà a l’Iran tot i la crida a la contenció dels EUA

Beirut
Gorka Knörr
Polític basc

“Seria un greu error reeditar el pacte de govern PNB-PSE”

Barcelona
Índia

La democràcia més gran, en perill

Tòquio
Carles Ibáñez
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de les Preses (+ Aprop les Preses)

“Les coses han de ser clares, en la variant, i arribar al consens”

Les Preses

El Consell Comarcal el Baix Empordà condemna els fets de Bellcaire

la bisbal d’empordà
guerra a gaza

Israel prepara l’evacuació de Rafah per començar la invasió

barcelona