Política

Junts ja té decidides la majoria de les executives comarcals a la demarcació

Encapçalen llistes úniques Lanero (Alt Empordà), Camps (Selva), Manso (Ripollès), Carabellido (Gironès), Arbós (Garrotxa) i Coll (Pla de l’Estany)

Junts ha iniciat el procés per crear les estructures territorials del partit a la demarcació i ja té enllestides les executives de sis de les comarques gironines en presentar-se en totes una sola candidatura. Únicament a la comarca del Baix Empordà la votació telemàtica oberta a tots els associats al llarg del cap de setmana servirà per discernir qui serà la coordinadora de l’executiva i quins els membres. Les dues candidatures baixempordaneses que opten a coordinar els associats de la comarca estan encapçalades per Vanessa Peiró, l’actual alcaldessa de Mont-ras, i per la regidora i portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Cristina Vicens. La recollida de vots dels associats estarà oberta fins avui a les 23.59.

A l’Alt Empordà, l’executiva estarà encapçalada per Míriam Lanero, de la Jonquera, que serà la nova coordinadora de la comarca i l’executiva estarà formada per Josep Maria Bernils, Agustí Badosa, Júlia Gil, Marc Claparols, Jordi Alcaide, Marc Danès, Pere Giró, M.Rosa Pinadella i Carles Brugat.

Al Pla de l’Estany, tindrà com a coordinador Salvador Coll, alcalde de Cornellà de Terri. En aquesta executiva figura Miquel Noguer, actual president de la Diputació i alcalde de Banyoles. Completen la llista Esther Busquets, Àlex Terés, Mariàngels Massafont, Cristina Farràs, Anna Tarafa, Gemma Feixas, Dolors Bustins, Xavi Quer, Jordi Xargay, Quim Crespo, Susanna Bazan, Pol Mir i Joan Poch.

A la Selva, l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, serà el coordinador i formaran l’executiva Martí Pujals, Montserrat Roura, Mònica Rabassa, Mia Ametller, Salvador Balliu, Sònia Baró, Francesc i Antònia Batlle, Daniel Canals. Jordi Costa, Elisenda Gironès, J.A. Hervás, Ramon Luque, Núria Navarro, Anna Puigdemont, Joan Pagès, Glòria Ribas, Susagna Riera, Joan Roquet, Josep Solé i MR Vilà.

La saltenca Fanny Carabellido serà la coordinadora del Gironès. Completen l’executiva comarcal Olga Rubirola, Jordi Utiel, Laida Batllori, David Mas, Carla Matilla, Joaquim Lorella i Rosa Maria Antequera.

La coordinació de la Garrotxa serà per al regidor d’Olot Agustí Arbós. La direcció garrotxina estarà formada per Marta Ferrés, Eduard Llorà, Imma Muñoz, Santi Reixach, Laura Pujolar, Francesc Ten, Coral Vilà, Jordi Cargol, Josefina Surina, Salvador Vergés, Lídia Romero, Fèlix Castanyer, Maria Àngels Serra i Lluís Guinó.

L’executiva del Ripollès estarà encapçalada per l’exalcalde de Campdevànol i expresident del Consell Comarcal Joan Manso.

LA XIFRA

2
candidatures.
El Baix Empordà és l’única comarca on es presenten dues candidatures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona