Política

Alarte exigeix a Rajoy el cessament immediat de militància de Fabra i Camps

El secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, ha exigit al president del PP, Mariano Rajoy, que «per ètica política prenga la decisió de suspendre de militància, de manera immediata, el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i el de la Generalitat, Francisco Camps, i els obligue així a dimitir de les seues responsabilitats públiques. Alarte ha assenyalat en un comunicat que existeix «una alternativa ètica, democràtica i econòmica per a la demarcació de Castelló», que és la que representa el secretari general Francesc Colomer.

El líder socialista ha preguntat a Rajoy «si considera ciutadans exemplars i dignes representants dels valencians els dirigents imputats en múltiples delictes de corrupció». En aquest sentit, ha sostingut que Rajoy «ja no té cap excusa per a prolongar aquesta vergonya als castellonencs i els valencians, i la seua única opció és actuar de manera contundent». «Ha d'apartar de manera immediata, hui mateix, aquests dos dirigents i tots els membres del Consell que estiguen involucrats en el cas Gürtel, el principal cas de corrupció de la història de la democràcia a la Comunitat Valenciana», ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

El govern espanyol retira “definitivament” la seva ambaixadora a l’Argentina

Barcelona
política

Aragonès convoca per al 10 de juny la constitució del Parlament

barcelona
política

El Consell de la República demana una “estratègia compartida” a l’independentisme

barcelona
estat espanyol

Milei apuja el to contra Sánchez

barcelona
Política

Illa ja no descarta a Junts ni al PP

barcelona
llengua

Sense terminis per avançar en l’oficialitat del català a Europa

barcelona

La condemna de ser apàtrides

Istanbul

Laberint europeu

Brussel·les
política

Robles limita a 18 i amb control judicial els espiats amb Pegasus

madrid