L'oposició insisteix en la dimissió de Fabra davant la difusió de l'informe que li atribueix un frau milionari

La investigació dels ingressos, despeses i patrimoni de la família Fabra entre 1999 i 2004 revelen que deixaren d'ingressar 1,7 milions d'euros de l'IRPF

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, i el portaveu d'Iniciativa a les comarques del nord, Carles Mulet, han tornat a demanar hui la dimissió del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, com a conseqüència de la difusió de l'informe dels perits d'Hisenda encarregat pel jutjat núm. 1 de Nules, que investiga Fabra per presumptes delictes contra l'Administració pública i frau fiscal.

Aquest conclou que Fabra i la seua exmuller van cometre fins a nou delictes fiscals entre els anys 1999 i el 2004, cosa que es va traduir en un frau a Hisenda d'1,7 milions d'euros. L'anàlisi dels més de huit milions d'euros ingressats en els comptes dels Fabra també revela que els guanys patrimonials «no justificats» ascendeixen a 3,6 milions d'euros.

Segons Albiol, l'informe «deixa en evidència que Fabra no està en disposició de seguir exercint el càrrec públic que té» i ha lamentat que el president del PP, Mariano Rajoy, «no siga capaç de depurar el seu partit i permeta que persones implicades i imputades judicialment ocupen càrrecs públics».

Mulet, que s'ha expressat en el mateix sentit, ha manifestat que el cas Fabra demostra que el PP «es creu que es pot riure de la ciutadania i arrossegar la credibilitat de les institucions a nivell del clavegueram».

Per la seua part, el secretari general del PSPV, Jorge Alarte, ha manifestat que «és hora que s'assumisquen responsabilitats polítiques» i ha remarcat que tant Rajoy com Camps són els «responsables polítics» del que passe amb Fabra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona
JUDICIAL

Villarejo, citat a declarar com a investigat per l’Operació Catalunya

barcelona
regne unit

Detenen els primers immigrants que s’enviaran a Ruanda

barcelona
Política

Sánchez reapareix a la Fira d’Abril en plena campanya del 12-M

barcelona