Política

El candidat d’ERC vol posar fi a l’“especulació” a Tossa

A Camós, la formació republicana tornarà a presentar de cap de llista Josep Jordi, l’alcalde actual, que bastirà un equip de continuïtat amb alguna novetat

El candidat d’ERC a Tossa de Mar, Gregori Martínez, vol posar fi “a l’especulació urbanística” al municipi. Martínez es refereix, entre altres, al projecte a cala Morisca, per al qual l’equip de govern tossenc (Tossa Unida i edil no adscrita) ha aprovat el projecte d’urbanització i reparcel·lació –s’hi podrien fer 75 habitatges–. El candidat va participar fa unes dies en la sessió informativa de SOS Costa Brava sobre el projecte al municipi.

En l’acte de presentació de diumenge, Martínez també va parlar “de bon govern, de la desestacionalització de les temporades turístiques, del jovent i, també, de les noves tecnologies”. Van acompanyar Martínez la portaveu d’ERC al Parlament, Anna Caula, i el regidor de l’equip de govern de Lloret de Mar i també diputat, Jordi Orobitg. Martínez, de 46 anys, és advocat i milita a ERC des del 2003. Ha estat assessor de la consellera de Treball Dolors Bassa, ara a la presó, i representant del partit a Girona en la sectorial de justícia.

Josep Jordi, a Camós

D’altra banda, a Camós l’assemblea local d’ERC ha proclamat Josep Jordi cap de llista pels comicis municipals del maig. Jordi, l’alcalde actual (i també va ser-ho entre el 2005 i el 2007), encapçalarà una candidatura que es dirà –com fa quatre anys– Junts per Camós-ERC.

La resta de la llista encara no està decidida, però el candidat a la reelecció ha avançat que, tot i que hi haurà algun canvi, en essència serà un equip de continuïtat.

Quant al programa, una de les inversions prioritàries serà la portada d’aigua al veïnat de Santa Maria, el projecte de la qual s’ha enllestit en els darrers mesos d’aquest mandat, ha assegurat Jordi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona