Política

Afectacions de trànsit arreu del país per les mobilitzacions del 21-D

Tallades l’AP-7 a l’Ampolla, la C-16 a Manresa, la N-II a Figueres, la C-25 a Campllong, la C-58 a Vacarisses i la C-65 a Llambilles

La circulació a la sortida 11 de la Ronda de Dalt també està tallada i comença a crear fortes retencions en aquesta artèria barcelonina

A les ’7.30 hores hi ha un total de 22 trams arreu del país afectats per les mobilitzacions de protesta convocats aquest divendres. En concret, i segons informa el Servei Català de Trànsit, des de les 6.43 hores es troba tallada en dos sentits la B-20 (Ronda de Dalt) a l’altura de la sortida 11 (Diagonal), mentre que la B-10 (Ronda Litoral) està tallada en els dos sentits a l’altura de Montjuïc.

Hi ha tallada la B-23 a l’altura de Sant Joan Despí, en el sentit de sortida cap a Barcelona. Ja des de les 6 hores estaven interrompudes al trànsit l’autopista AP-7 a l’Ampolla, a Tarragona i la N-II a Figueres. També estan tallades en els dos sentits de la marxa la C-65 a Llambilles, la C-25 a Campllong, la C-58 a Vacarisses, la C-31 a Badalona, a Ullà i a Verges i la N-II a Figueres. Els talls s’han fet cremant pneumàtics i, en el cas de la C-58 a Vacarisses, per un arbre que han tallat per impedir la circulació.

La C-32 a Esplugues sentit nus de Llobregat, la C-37 a la Vall d’en Bas, C-58 a Montcada i Reixach, a Vacarisses , la C-65 a Llambilles, la Gi634 a Verges, i la N-II a Fornells, a Medinya i a Bascara també pateixen afectacions.

Així mateix, a Barcelona ha estat tallada la sortida 11 de la Ronda de Dalt, la qual cosa està començant a crear fortes retencions en aquesta artèria barcelonina.

La Generalitat ha recomanat que avui divendres es limitin els desplaçaments en vehicle a l’àrea de Barcelona per les protestes convocades amb motiu de la reunió del consell de ministres a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA