El Consell assegura que invertirà 400 milions d'euros a Castelló

L'oposició afirma que el president Camps «ven fum»

La Generalitat invertirà enguany més de 400 milions d'euros en la ciutat de Castelló per dur a terme projectes com la continuació dels treballs del Tram de Castelló —que permetrà la connexió amb el Grau en 2011— i el de la Ciutat de les Llengües, perquè siga una realitat «al més prompte possible», segons ha explicat l'alcalde, Alberto Fabra, després de la reunió que ha mantingut amb el president Francisco Camps i altres membres del Consell en el Palau de la Generalitat.

Fabra ha assegurat que es duran a terme «projectes emblemàtics que transformaran la imatge de la ciutat», com l'edifici del rectorat de la VIU, el Centre de Convencions de Santiago Calatrava o la fàbrica d'Àbalos i que també s'executaran «projectes menors», com centres de salut o col·legis i instituts.

Segons l'opinió de Fabra, en la reunió «s'ha reiterat el compromís permanent de la Generalitat amb Castelló». Per contra, l'oposició s'ha referit a la promesa d'inversió de 400 milions d'euros com una «venda de fum». El portaveu socialista en l'Ajuntament de Castelló, Juan María Calles, ha qualificat la trobada d'«absoluta decepció» i ha interpretat que «Fabra ha perdut l'ocasió, una vegada més, de reivindicar més per a Castelló». Segons Calles, «el PP no té ni el més mínim interés a pagar a Castelló el deute històric que arrossega des de fa catorze anys». Un deute que els socialistes xifren en més de 300 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona