Política

Suport al procés sobiranista

L’alcalde de Vilassar de Dalt convida per carta a votar l’1-O

L’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs (ARA Vilassar) ha adreçat una carta als veïns aquesta setmana en què fa un relat del procés que s’ha seguit a Catalunya fins arribar al referèndum. A l’escrit, on es detallen quins són els col·legis electorals del municipi, incideix en la necessitat d’anar a votar diumenge i convida els ciutadans a exercir el seu dret “serenament i tranquil·la, sabent que de passada mostrem al món que som gent de pau que vol emetre la seva opinió”. “Sabeu que estem davant una convocatòria de referèndum que no ha estat possible d’acordar amb l’Estat. El govern espanyol s’obstina a no deixar-nos decidir sí o no al projecte de República Catalana”, recull la carta. I segueix: “Aquesta obstinació amaga el fet que no permetre la celebració d’un referèndum acordat és una decisió política.” L’alcalde constata: “La lleialtat del nostre Ajuntament a les institucions catalanes implica que fem tot el que estigui a les nostres mans perquè vosaltres, veïns i veïnes, tingueu la possibilitat de dipositar la vostra decisió en una urna.” Xavier Godàs acaba la carta recordant que per resoldre dubtes hi haurà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

D’altres alcaldes del Maresme també han fet una crida més general a la participació de la ciutadania a la jornada de diumenge. La majoria han fet ús de les xarxes socials per penjar-hi el seu missatge, tant en forma de carta com de vídeo, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim l’agilitat de fer arribar la informació a la gent. És el cas, entre d’altres, d’Andreu Bosch (ERC), alcalde de Teià; Joan Rabasseda, d’Arenys de Munt (ERC), o Blanca Arbell (ERC), de Canet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

ERC facilitarà la investidura de Puigdemont si es posa d’acord amb el PSC

barcelona
unió europea

Von der Leyen torna a allargar la mà a l’extrema dreta durant el debat europeu

barcelona
guerra a gaza

L'exèrcit israelià amplia la seva ofensiva a Rafah

barcelona
GIRONA

Asens reivindica el vot "antifeixista" en l'inici de campanya

GIRONA
guerra a gaza

L’exèrcit israelià diu que va avisar Netanyahu de la feblesa del país abans de l'octubre

barcelona
Amèrica Llatina

El TIJ no aplicarà cautelars contra Quito per l’assalt a l’ambaixada de Mèxic

barcelona
Política

Mor Ángeles Flórez, última miliciana socialista espanyola viva

rússia

Detenen un alt comandament militar rus per corrupció, el quart en un mes

barcelona
política

Junts vol situar a Europa la demanda d’un referèndum dins la Constitució

barcelona