Política

Cop gihadista a Catalunya

S’eleven a 19 els hospitalitzats pels atacs del 17 i 18 d’agost

Un dels ferits torna a ser ingressat en les últimes hores

Dues persones continuen en estat crític, 5 greus i 12 menys greus

Una de les persones ferides en l’atemptat de Cambrils ha tornat a l’hospital en les últimes hores. D’aquesta manera, tornen a ser 19 les persones hospitalitzades després dels atacs terroristes del 17 i 18 d’agost a Catalunya, 15 per l’atemptat a Barcelona i 3 pel de Cambrils.

Dos dels ferits en l’atropellament de les Rambles continuen en estat critic, 4 greus i 9 menys greus. Pel que fa a les víctimes de Cambrils, 1 segueix greu i 3 menys greus, una de les quals és la que ha estat reingressada aquest dimecres.

L’Hospital de la Vall d’Hebron acull encara 5 ferits; el Clínic 3; Sant Pau i la Mútua de Terrassa, 2 cadascun, i l’Hospital del Mar, Sagrat Cor, Germans Trias i Pujol, Bellvitge i Centre Fòrum, 1 cadascun. Dos dels afectats per l’atemptat de Cambrils es recuperen en un hospital de Saragossa.

Els atemptats van deixar un total de setze víctimes mortals, l’última de les quals una dona alemanya de 51 anys que va morir diumenge a l’hospital. Quinze dels 16 cossos ja han estat lliurat a les seves famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia