Política

Sánchez promet “canviar el rumb del país” i “acabar amb la corrupció del PP”

El guanyador de les primàries del PSOE assegura que serà el secretari general de tots els socialistes

Garanteix que farà “una oposició útil en defensa de la majoria social”

El guanyador de les primàries del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha compromès a ser “el secretari general de tots” i a fer “una oposició útil en defensa de la majoria social i per acabar amb la corrupció del PP”.

En les seves primeres declaracions públiques després de la victòria als comicis interns d'aquest diumenge, des de la seu socialista del carrer Ferraz de Madrid, Sánchez ha donat les gràcies als afiliats i ha assegurat que “avui ha guanyat el PSOE”. “Hem tornat a donar exemple de democràcia i transparència. Som l'avantguarda democràtica del sistema política d'Espanya. Gràcies als militants per fer del PSOE un partit més creïble”, ha dit.

Sánchez també ha donat les gràcies i ha llançat un missatge “als milions de socialistes que contra vent i marea van votar socialista el 2016” i als “que se senten progressistes” però “no ho van fer”: “Els vull dir que aquí estem i aquí estarem”. “Farem una oposició útil, en defensa de la majoria social, farà l'impossible per acabar amb la corrupció del partit popular”, ha assegurat. “El PSOE està aquí i farà el que calgui per canviar el rumb del país, acabar amb la corrupció del PP i millorar les seves vides i de les seves famílies”, ha insistit

El futur líder del partit ha expressat el seu reconeixement als seus rivals Susana Díaz i Patxi López “perquè des de diferents posicions polítics han treballat i treballen per fer del PSOE un partit més fort”.

Sánchez ha assenyalat que “avui comença tot, no acaba res”. “Tots hem votat amb la idea de fer del PSOE una organització nova. Jo vull ser el secretari general de tots els afiliats al partit socialista”, ha garantit.

El líder socialista ha assegurat que “el que més tem el president del govern [Mariano Rajoy] és a un PSOE unit”. “I avui el tenim i anem rumb a la Moncloa”, ha avisat.

“Gaudiu d'aquesta nit perquè demà comença tot; regenerarem el PSOE per canviar Espanya”, ha conclòs.

La intervenció del nou timoner del PSOE ha acabat amb un gest es pot interpretar com una clicada d'ulls a Units Podem, cantant la Internacional amb el puny alçat, una escenificació que si bé no és gens insòlita al PSOE, tampoc ha estat la més habitual en els últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona