L'oposició dels Pallaresos critica la despesa en mòbil d'un edil del govern

L'oposició a l'Ajuntament dels Pallaresos ha denunciat la falta de control en la despesa dels telèfons mòbils de l'equip de govern (GP, CiU i ICV). El regidor del PP, Jaume Vidal, ha entrat diversos escrits al registre municipal per fer constar una factura de 429 euros (quantitat no habitual, segons el grup) durant els mesos de febrer i març en el mòbil del primer tinent d'alcalde, Claudi Domènech. A més, segons va fer constar Vidal, moltes d'aquestes trucades excedeixen l'hora de durada i es produeixen de matinada o als voltants de la mitjanit. El PSC també ha fet constar la mateixa queixa al ple municipal.

Des de l'equip de govern, però, l'alcaldessa, Anna Maria Ramos, va defensar que l'augment s'havia produït per un error de l'edil, que utilitza en un mateix terminal les targetes del número de telèfon de l'Ajuntament i del seu personal. «L'edil ja ha restituït a l'Ajuntament l'import d'aquesta factura un cop ens vam adonar de l'error», va detallar Ramos.

El PP, però, continua lamentant la falta de «transparència» ja que, des de la polèmica factura, l'oposició tan sols rep l'import global de la despesa telefònica i no desglossada per números. L'alcaldessa va respondre que és una mesura presa després que membres de l'oposició «fessin fotocòpies de factures sense permís» i va assenyalar que els detalls es mostraran a tots els edils que ho demanin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La UE torna a mirar a l’est per créixer

Brussel·les
Isidre Pineda i Moncusí
Alcalde de Caldes de Montbui (ERC)

“No hi ha hagut mai una aposta pel termalisme català”

Caldes de Montbui
Salvador Vergés
Candidat de Junts per Girona

“Sovint hem governat més nosaltres que el mateix govern”

Molts ous en una cistella

Argelers
Alejandro Fernández
Candidat del PP

“És evident que Illa prioritza un acord amb el separatisme”

Barcelona

Violència de gènere, prioritat

Barcelona
Sud-àfrica

Aproven la llei contra els delictes d’odi

Barcelona
guerra a Gaza

Acaben sense acord les negociacions per una treva a Gaza

Barcelona

La CUP vol garantir l’atenció en català a la sanitat i als serveis públics

TORROELLA DE MONTGRÍ