Política

Illamola deixa clar que no investiran ningú a canvi de res

La candidata de JxCat per Girona afirma que els seus escons serviran per defensar la divisió de poders a Madrid

Mariona Illamola Dausà, la cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona, ha aprofitat la visita de campanya a Olot per comentar el debat televisiu d’abans-d’ahir i per deixar clar que ella i el seu grup treballaran “per la independència sense donar el vot a canvi de res”. La candidata ha fet campanya acompanyada d’altres membres de la candidatura al Congrés i al Senat, com ara Fanny Carabellido i Laura Corsunsky i alcaldes d’arreu de la Garrotxa, com per exemple Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya, o Pere Vila, alcalde de les Preses.

Referint-se a les paraules de Pedro Sánchez sobre Carles Puigdemont en el debat, Illamola va remarcar: “Si Sánchez diu que vol utilitzar la presidència per portar Carles Puigdemont a Espanya, nosaltres li diem que els nostres escons serviran per defensar la separació de poders allà on calgui.” En aquest sentit, va considerar que el PSOE està “comprant l’argumentari de la dreta i l’extrema dreta per intentar guanyar uns quants vots” i que “no pot ser” que un president i candidat a repetir la presidència del Congrés “mostri aquest desconeixement del que és la separació de poders i estigui dient que portarà una persona que està pendent d’una euroordre”.

A la tarda, Junts per Catalunya va fer també dos actes electorals a la Selva: a Amer, poble d’origen de Puigdemont, i a Anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia