Política

Més de 200.000 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana fins a 3/4 de 9 del vespre

La xifra representa el 39,8% dels 510.000 desplaçaments previstos en l’operació sortida de Sant Joan

Les principals retencions es registren a l’A-2, l’AP-7 i la C-17

Uns 203.100 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a tres quarts de no del vespre, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Es tracta del 39,8% dels desplaçaments previstos en l’operació sortida amb motiu de Sant Joan. Es calcula que entre aquest divendres i les tres de la tarda de dissabte sortiran de l’àrea pròxima a la capital catalana uns 510.000 vehicles.

Les principals retencions aquesta tarda s’han registrat a l’A-2 i l’AP-7. La situació a l’A-2 ha anat millorant i a última hora de la tarda set l’AP-7 ha estat la via amb més problemes. A Castellbisbal s’ha tallat un carril per un accident i les retencions han arribat a Rubí.

A la C-17 hi ha hagut retencions en un tram de 8 quilòmetres des de Lliçà de Vall a l’Ametlla del Vallès per l’incendi d’un vehicle. La incidència ha obligat en un primer moment a tallar la circulació en sentit nord.

Al voltant de les sis de la tarda s’han acumulat 16 quilòmetres de cua a l’A-2 en direcció a Lleida per incidències a tres diferents punts, Abrera, Castellbisbal i Sant Vicenç dels Horts. La situació s’ha complicat a causa d’un accident a l’alçada de Pallejà que ha obligat a tallar dos carrils. A l’AP-7 s’han registrat fins a 10 quilòmetres de cues a Montornès del Vallès en direcció Girona. En sentit sud, s’han acumulat 9 quilòmetres de retencions a Castellbisbal cap a Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia