Política

Glòria Ribas

Candidata de Junts per Riells i Viabrea

“Fa falta asseure’s amb els veïns i escoltar-los”

Va néixer a Breda però des de fa 23 anys viu a Riells. Té 45 anys i va fer un cicle formatiu de grau superior d’administració. És empresària i treballa com a administrativa. Està casada, té dues filles i un nadó en règim d’acolliment.

Regidora del PDeCAT, a l’oposició, és el primer cop que encapçala una candidatura, la de Junts per Riells i Viabrea. Conscient que és candidata de la “marca del llaç groc”, diu que vol governar per a tots els veïns i veïnes.

Què la va portar a ser cap de llista?
La persona que havia anat de cap de llista va decidir no tornar-se a presentar i vaig pensar a agafar el relleu. En aquests quatre anys, he après molt sobre com no s’ha de governar. Em fa molta il·lusió perquè m’agrada el tracte amb la gent i treballar per les persones.
Ja tenen la llista a punt?
Sí. És una llista molt transversal: hi ha gent de sectors diversos i oficis diferents que compartim l’estima pel poble i les ganes de treballar posant per davant de tot les persones.
Quins són els eixos del programa electoral?
Hi ha quatre grans temes: seguretat, serveis socials, economia i transparència. I estem passant una enquesta als veïns per tenir més punts de vista. Volem potenciar molt la participació ciutadana i la transparència. Volem que la gent sàpiga en cada moment com es distribueixen els seus impostos i en què s’inverteixen.
I en matèria de seguretat?
El nostre municipi, de 4.000 habitants, té onze nuclis i la població està molt dispersa. I tenim la idea d’instal·lar un sistema de càmeres en punts estratègics, en entrades i sortides d’urbanitzacions. Creiem que això per si mateix tindrà una funció dissuasiva enfront dels possibles lladres.
Quin balanç fa del darrer mandat?
No hem votat cap dels pressupostos perquè creiem que s’han fet de forma improvisada. També hi ha hagut una manca de tracte amb la gent; moltes coses es fan telemàticament i crec que cal seure i escoltar els veïns. Aquest equip de govern no escolta. S’ha de fer més difusió de totes les activitats i promoure una major cohesió del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia