Política

Miquel Reverter repeteix a Castellfollit

L’assemblea local d’ERC l’ha ratificat per tercera vegada al capdavant de la llista

L’actual alcalde de Castellfollit de la Roca, Miquel Reverter, repeteix com a cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals del mes de maig per tercera vegada consecutiva. Ha estat ratificat per l’assemblea local del partit.

Reverter va guanyar les eleccions anteriors del 2015 i va obtenir set dels nou regidors del ple local. Als comicis del 2011, l’ara alcalde va encapçalar per primera vegada les llistes republicanes i va obtenir tres regidors i va estar a l’oposició. El 2007 formava part d’una llista creada a partir d’una associació de veïns, que va obtenir dos regidors.

Miquel Reverter, de 44 anys, està confeccionant una llista en què barrejarà persones amb experiència en l’àmbit públic –alguns regidors aniran a llocs destacats– amb d’altres amb implicació en el teixit social de Castellfollit. El grup amb el qual treballa l’actual alcalde ha iniciat ara un període per acabar de definir les línies bàsiques del seu programa de govern, en què farà una incidència especial en la participació popular i la transparència. Una de les línies bàsiques de l’actuació d’ERC, si torna a renovar la responsabilitat de govern, serà en l’àmbit econòmic. Intentarà continuar completant els balanços econòmics positius, que han permès en aquest mandat en què han tingut la responsabilitat del govern reduir el deute municipal prop d’un 40% sense deixar d’invertir en la millora de Castellfollit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia