Política

Salvador Coll aspira de nou a l’alcaldia de Cornella del Terri

Aquest cop liderarà Junts per la Vall del Terri, una llista que pretén ser transversal

L’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, encapçalarà una nova candidatura, Junts per la Vall del Terri. Si bé Coll és militant del PDeCAT, a la llista –ha explicat el mateix alcaldable– hi haurà tant gent vinculada a aquesta formació com persones provinents de l’òrbita d’ERC, dels independents Gent i fins i tot de la CUP. “La idea és fer un equip al més transversal possible”, ha manifestat Coll. Segons ell, havia intentat bastir una llista unitària que aplegués totes les sensibilitats del municipi –inclosos Compromís per Cornellà, CpC-ERC–, un objectiu que finalment no ha estat possible.

Coll fa sis anys que està al capdavant del consistori de Cornellà. El primer cop que va encapçalar una llista va ser el 2011, per CiU. Arran d’un pacte amb Gent, va accedir a l’alcaldia el 2013. Dos anys més tard va guanyar les eleccions amb una candidatura conjunta de CiU i Gent.

Coll ha avançat que el programa inclourà, entre altres aspectes, continuar reduint l’endeutament per així tenir més capacitat d’inversió, continuar sense augmentar la pressió fiscal, defensar el sector agrícola i rural, ampliar serveis com la xarxa d’aigua, i donar prioritat a la mobilitat i l’atenció al benestar de les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia