Política

Veray (PP) afirma que “viu amenaçada”

La candidata popular a l’Ajuntament de Girona diu que els que no pensen com Madrenas viuen amenaçats

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Girona, Concepció Veray, assegura que els qui no pensen com l’actual batllessa, Marta Madrenas, viuen “amenaçats” i se’ls “insulta constantment”. Segons l’Agència Catalana de Notícies, Veray lamenta que molts ciutadans se senten “cohibits” i no s’atreveixen a expressar què senten, només pel fet de “no compartir el tarannà” de Madrenas. La líder del PP a la ciutat demana “aire fresc” i exigeix que l’alcaldessa representi “tots els gironins pensin com pensin”. “Cal deixar de banda la ideologia i començar a pensar en la societat i els seus habitants”, va dir Veray. Tot plegat, ho va dir en la seva presentació com a candidata de Girona en les eleccions municipals de maig, en què hi va ser present el president del PP català, Alejandro Fernández, i el seu homòleg a Girona, Enric Millo.

“Els gironins es mereixen que governi el Partit Popular: la veu de l’experiència, de la sinceritat, del rigor, del saber fer, i sobretot del no sectarisme”, Veray va fer aquestes declaracions en el primer acte de presentació de candidats, en què també van assistir els caps de llista a Riells i Viabrea, Antonio Ramos; de Santa Cristina d’Aro, Jonathan Muela; de Puigcerdà, Txell Forment; de Castell-Platja d’Aro, Sebastián Mateo; de Castelló d’Empúries, Christian Avaro; de Calonge, Alberto Mas; de Palamós, Joan Solés; de Roses, Manel Escobar; de Sant Feliu de Guíxols, Toni Sánchez; de Palafrugell, Ángel Vila; de Salt, Josep Maria Angelats; de Lloret de Mar, Miguel Moreno, i de Figueres, Maria Àngels Olmedo.

LA FRASE

Cal deixar de banda la ideologia i començar a pensar en la societat i els seus habitants
Concepció Veray
CANDIDATA DEL PP A L’AJUNTAMENT DE GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia