Política

Un mort i una vintena de ferits per un tiroteig en un festival d’art a Nova Jersey

La persona morta és un dels autors dels trets

Diverses persones han obert foc dins el recient del festival nocturn

Una persona ha mort i més d’una vintena han resultat ferides en un tiroteig durant un festival d’art nocturn a Trenton, la capital de l’Estat de Nova Jersey (Estats Units). Les autoritats han informat que la víctima mortal estaria implicada en l’atac.

L’incident s’ha produït cap a tres quarts de tres de la matinada d’aquest diumenge (8.45 hora catalana) al festival All Night Trenton 2018, que va arrencar dissabte per la tarda i havia d’acabar aquesta tarda. En el moment dels fets hi havia unes mil persones.

Segons el fiscal del comtat de Mercer, Angelo Onofri, “diverses persones han obert foc” dins el recinte on es desenvolupava el festival. Un dels sospitosos, un home de 33 anys, ha resultat mort i un altre ha estat detingut. Onofri ha informat que s’han recuperat “diverses armes” al lloc.

Les autoritats no han avançat cap detall sobre l’origen de l’incident. El fiscal tampoc ha revelat qui ha disparat els trets que han provocat l’única víctima mortal.

El primer balanç oficial ha situat en una vintena els ferits en el tiroteig, si bé més tard diversos mitjans l’han elevat a 22, dels quals 4 estarien en estat crític. Almenys 16 víctimes tindrien ferides de bala, entre les quals un adolescent de 13 anys.

Els organitzadors han suspès el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia