Política

JEAN CASTEL

CAP DE LLISTA DE CIUTADANS I DIPUTAT ELECTE AL PARLAMENT DE CATALUNYA

“La gent ens ha ratificat”

“El procés no representa un futur per a una majoria de catalans

“El resultat ens consolida de manera clara a Girona”

Jean Castel ha vist com Ciutadans ha fet una evolució que l’ha portat a créixer fins a convertir-se en la tercera força política a la demarcació de Girona.

Com valora el resultat?
La ciutadania ens dona credibilitat i ens ratifica a l’alça a cada elecció. Som la primera força a Catalunya en vots, amb 1,1 milions, un 25,36%, i amb un resultat final de 37 diputats a Catalunya. I a Girona hem pogut veure aquests darrers dos anys que la xifra de persones que ens voten ha augmentat un 60%. I això ens consolida a les comarques gironines i visualitza que hi ha una força nova i que té un projecte.
Per què creu que se’ls ha votat?
Som una opció nova que va néixer també dins l’àmbit municipal. Fa anys que fem feina i que la defensem, ja sigui als municipis, al Parlament o al Congrés. Hem plantejat una manera diferent de fer política. I la prova també la tenim en molts municipis de les comarques gironines, on hem vist que la ciutadania ens ha escollit com a primera força. Vull destacar Vilamalla, Roses, Figueres, Blanes, Maçanet, Castelló i la Jonquera. Això, penso, ens dona un impuls i també una visió de tota aquella feina que ens cal fer en l’àmbit municipal. Per això ens hem proposat ser presents a molts més municipis en les municipals del 2019 i també amb opció a poder assolir alcaldies.
Com ho estan fent?
Estem consolidant aquelles agrupacions que en molts casos fan una gran feina al costat de molts equips de govern. I això és important, perquè estem davant de gent valenta que no té por de dir al món que hi ha una majoria social a Catalunya que se sent catalana, espanyola i europea. I amb les eleccions de dijous queda molt clar que el procés no representa un futur per a un nombre molt important de catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia